Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitcsináljak ha a legjobb...

Mitcsináljak ha a legjobb barátnőm elmondta, hogy megerőszakolta az apja? 14 éves.

Figyelt kérdés
az anyja dolgozott és nem volt otthon és megerőszakolta.de fél az apjától ugyhogy nem meri elmondani senkinek(csak nekem mondta el) én mit tudok érte tenni?

2013. máj. 26. 14:31
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
tényleg fél:/ már nagyon sokszor elmondtam neki h ez igy nem jo valakinek muszáj lesz szólnia de ő nagyon nem szeretne és mondta hogy ha elmondom bárkinek is akkor az életben nem áll velem szóba.mondtam neki hogy csak neki akarok jót de ez sem segített:// most tényleg nemtudom mit tehetnék érte nem akarom elveszíteni:////
2013. máj. 26. 14:47
 12/35 anonim ***** válasza:
94%
Vedd rá, hogy menjetek el együtt egy civil szervezethez, ami ezzel foglalkozik, de akár rögtön a rendőrségre. Mikor történt az eset? Lehet látleletet vetetni még, vagy már régen volt?
2013. máj. 26. 14:52
 13/35 A kérdező kommentje:
de egyáltalán nem szeretné senkinek elmondani:/ csütörtökön:/
2013. máj. 26. 14:54
 14/35 anonim ***** válasza:
36%
Micsoda egy rohadt állat az ilyen! Ne törődj mit mond a barátnőd, azonnal szólj a rendőrségnek, be fogják vinni az apját és lecsukják! Ha nem tesztek semmit, nagyobb baj lesz!!!
2013. máj. 26. 14:57
 15/35 anonim ***** válasza:
95%
Akkor ez van, nem tudsz mit tenni, ha ennyire hülye, már bocsánat, akkor féljen tovább....én is voltam ilyen helyzetben, csak nem apámmal, szóltam anyámnak, de nem érdekelte...
2013. máj. 26. 14:57
 16/35 anonim ***** válasza:
90%

Nos ha csak így lehet egy ilyen görény alakot kiiktatni a forgalomból, hogy egy beparáztatott, lealázott lány nem áll veled szóba többé akkor tedd meg érte. Később majd értékelni fogja.

Inkább haragudjon meg rád, minthogy tovább bántsa az a tetű.

Arról nem is beszélve, hogy az ilyen ember másokkal is megteheti. Ez nem magánügy.

Talán ha az osztályfőnökével beszélnél és ő elbeszélgetne vele? Ő kívül álló de tudja, mit kell tenni.

Ha a pasit elviszik akkor nincs mitől félnie.

Egyszer a sarkára kell állnia ha most nem védi meg magát később, hogy fog az élet viharában megállni pláne egy ilyen teherrel? Örökké áldozat lesz!

Nem neki kéne félnie és szégyellnie magát abba a görénybe kéne belerúgnia egy nagyot.

Az ilyenek valójában gyenge emberek azért is kezdenek védtelenekkel.

Ha a barátnőd keményen kinyitja a száját akkor az apuka nagyon nagy szarban lesz. Ma már egy nőgyógyászati illetve szak pszichológiai vizsgálattal már kideríthető, hogy ki mond igazat.

Ha elviszik sose kell többet viszont látnia.

2013. máj. 26. 14:58
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld vele megértetni, hogy ha nem tesz semmit, ez akár rendszeressé is válhat. Ha az apjában pszichésen nem volt annyi gátlás, hogy elsőre legyőzze a vágyait, akkor másodszorra, harmadszorra, tizenötödszörre sem lesz. Ha így hagyja a dolgokat, akkor úgy telhet el a következő 4 éve a nagykorúságig, hogy retteghet minden egyes alkalommal, amikor az anyja nincsen otthon.

Lehet, hogy most azt hiszi, ez egyszeri alkalom és idővel elhalványodik az emlék, de azért sajnos nem az a tapasztalat, hogy így lesz. :(

Vagy léptek, és megkerestek egy szakembert, aki lépéseket tesz a védelmében és helyrehozza a lelkét, és akkor egészséges felnőtté válhat, vagy így marad minden, de akkor egy lelki roncs lesz, és talán soha nem lesz esélye normális párkapcsolatra sem...

2013. máj. 26. 15:01
 18/35 anonim ***** válasza:
18%

Bocsánat!

De azután nehogy olyan dolog legyen a háttérben, hogy pl. megvonta a zsebpénzét a barátnődnek,

vagy csak nem engedte el éjjel a barátjával...

Azután most a barátnőd bosszút áll?!!

2013. máj. 26. 15:02
 19/35 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!az osztály fönökével utaljak egymást:/ meggyöztetek szerintem szólok az anyjának ha ő nem teszi:/
2013. máj. 26. 15:12
 20/35 anonim ***** válasza:
Hiába mondanád el, ha ő nem akarja hogy tudjanak rólla úgy is letagadná és csak te kerülnél kínos helyzetbe. Most a barátnőd tele van szégyenérzettel és megalázotsággal. Úgy érzi hogy ami történt talán az ő hibája is. Arról nem is beszélve hogy nagyon fél, s nem csak az apjától, attól is hogy majd meghurcolják nem hisznek neki. Győzd meg arról hogy te mellette vagy és bízhat benned, mondd neki hogy ami történt nem az ő hibája és nincs mitől félnie. Biztosítsd arról hogy az apjának fizetnie kell azért amit tett mert ha nem akkor újból meg fogja tenni. Mondd neki hogy beszéljen egy tanárral vagy orvossal. De ami a legfontosabb hitesd el vele hogy képes lesz végig csinálni.
2013. máj. 26. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!