Ha férjként eladom édesanyám házát valóban pofátlanság a pénz nagy részét magamnak eltenni?
Pontosabban 15,7 millió ft-ról van szó, 700 ezret magunkra fordítanám, de a 15 milliót magamnak tenném el, gyerek nincsen
Mit gondoltok?
Le leszek pontozva, mnt mindig, de nem baj.
Szerintem ez a csaj csak a penzedet szereti, ekkora botrányt házas felek se csapnak normál esetben!!
Szerintem neki konkrét elképzelése sincs arról mit szeretne, jogosítványa nincsen hogy autót kapna tőlem vagy valami
Egy teljesen egyszerű nő, akiből talán a ruházkodást tudom kinézni de azt nagyon :)
különvagyon marad, akármit veszel belőle. akár házasok vagytok, akár nem.
bár én nem lázítanám autókkal motorokkal, mert akkor persze, h követelőzik...
a párom pont mostanában örökölt egy lakást, nem adjuk el, és a kiadásból befolyó összeget is autóra tesszük félre, ami az övé lesz. mondjuk nekem legalább van jogsim :P
Vedd meg a motort meg a terepjárót. Akkor lesz mit dugogatnod, ha a csajod lelép.
Még jót is teszel neki, ha így felnyitod a szemét még a lagzi előtt. Legalább nem megy hozzá egy olyan emberhez, aki így elszáll olyan pénztől, amiért meg sem dolgozott.
A részemről egyébként a stílussal van probléma, nem azzal, hogy mit akarsz a pénzzel tenni.
ha tenyleg annyira nem bizol benne, hogy nem a penzedre hajt, akkor zavard el. jobbat erdemel nalad. egy normalis kapcsolat nem igy mukodik, ott nem kell azon gondolkoznod, hogy csak a penzert teszi, vegulis eddig is veled volt, pedig eddig nem voltal kimondottan tehetos, mint irtad, szoval igen furcsa felallas ez. azt mondjak ha meg akarod ismerni az embert maga valojaban, adj neki hatalmat es megtudod kivel allsz szemben. a penz manapsag pedig egyenlo a hatalommal es elbuktal, baratom.
az mas kerdes, hogy a csajnak sem kellene hisztiznie, bar lehet, hogy csak egy valaszreakcio, valami hasonlora amit en gondolok. szoval mindketten sarosak vagytok, szerintem uljetek le beszelgetni, probaljatok megoldast talalni, vagy tenyleg zavard el, de akkor surgosen:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!