Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha férjként eladom édesanyám...

Ha férjként eladom édesanyám házát valóban pofátlanság a pénz nagy részét magamnak eltenni?

Figyelt kérdés

Pontosabban 15,7 millió ft-ról van szó, 700 ezret magunkra fordítanám, de a 15 milliót magamnak tenném el, gyerek nincsen

Mit gondoltok?

2013. máj. 25. 19:08
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
82%
Szeretitek egymást? Lehet nem azzal van baja hogy te ezt-azt akarsz venni hanem érezteted vele, hogy neked most lett több pénzed, ergo megtehetsz "mindent". Akkor vedd feleségül ha szereted, bár ha nem szereted és nem akarod elvenni akkor meg minek vagy vele. Kicsit furcsa lett nekem ez a világ.
2013. máj. 25. 20:55
 22/34 anonim ***** válasza:
36%

Le leszek pontozva, mnt mindig, de nem baj.

Szerintem ez a csaj csak a penzedet szereti, ekkora botrányt házas felek se csapnak normál esetben!!

2013. máj. 25. 20:58
 23/34 anonim ***** válasza:
23%
De ő mit akar a pénzből venni, vagy ő mire költené?
2013. máj. 25. 20:59
 24/34 A kérdező kommentje:

Szerintem neki konkrét elképzelése sincs arról mit szeretne, jogosítványa nincsen hogy autót kapna tőlem vagy valami

Egy teljesen egyszerű nő, akiből talán a ruházkodást tudom kinézni de azt nagyon :)

2013. máj. 25. 21:05
 25/34 anonim ***** válasza:
19%

különvagyon marad, akármit veszel belőle. akár házasok vagytok, akár nem.

bár én nem lázítanám autókkal motorokkal, mert akkor persze, h követelőzik...

a párom pont mostanában örökölt egy lakást, nem adjuk el, és a kiadásból befolyó összeget is autóra tesszük félre, ami az övé lesz. mondjuk nekem legalább van jogsim :P

2013. máj. 25. 21:36
 26/34 anonim ***** válasza:
75%

Vedd meg a motort meg a terepjárót. Akkor lesz mit dugogatnod, ha a csajod lelép.

Még jót is teszel neki, ha így felnyitod a szemét még a lagzi előtt. Legalább nem megy hozzá egy olyan emberhez, aki így elszáll olyan pénztől, amiért meg sem dolgozott.

A részemről egyébként a stílussal van probléma, nem azzal, hogy mit akarsz a pénzzel tenni.

2013. máj. 25. 22:04
 27/34 anonim ***** válasza:
7%
Igen gondoltam, mivel igazam van, ro.hadjatok meg.
2013. máj. 25. 22:10
 28/34 anonim ***** válasza:
94%

ha tenyleg annyira nem bizol benne, hogy nem a penzedre hajt, akkor zavard el. jobbat erdemel nalad. egy normalis kapcsolat nem igy mukodik, ott nem kell azon gondolkoznod, hogy csak a penzert teszi, vegulis eddig is veled volt, pedig eddig nem voltal kimondottan tehetos, mint irtad, szoval igen furcsa felallas ez. azt mondjak ha meg akarod ismerni az embert maga valojaban, adj neki hatalmat es megtudod kivel allsz szemben. a penz manapsag pedig egyenlo a hatalommal es elbuktal, baratom.

az mas kerdes, hogy a csajnak sem kellene hisztiznie, bar lehet, hogy csak egy valaszreakcio, valami hasonlora amit en gondolok. szoval mindketten sarosak vagytok, szerintem uljetek le beszelgetni, probaljatok megoldast talalni, vagy tenyleg zavard el, de akkor surgosen:/

2013. máj. 26. 01:39
 29/34 anonim ***** válasza:
34%
az a te pénzed..a te örökséged..még csak nem is a feleséged...csak azért elherdálni,hogy ő ne hisztizzen..butaság lenne a részedről..és már az is elgondolkodtató,hogy azt mondta akkor lelép ....neki semmi joga nincs ahhoz a pénzhez..menni akar ezért akkor menjen is...vagy dolgozzon ő meg a lovéért..
2013. máj. 26. 10:08
 30/34 anonim ***** válasza:
91%
Ha olyan lenne a barátnőd, mint amilyen nem, akkor azt mondaná: ez a te pénzed, költsd arra, amire akarod! Ez volna részéről a korret hozzáállás. Mert ehhez a pénzhez semmi, de semmi köze sincsen. Elég adalék az, hogy a te házadban kezdenétek a közös életet, vagyis nem egy eszméletlen hitellel indult volna a házasságotok. Egyetlen nőre se költsd a te külön vagyonodat. Mikor én jutottam egy jelentős összeghez, azt mondta a férjem: ez a te pénzed, egyeten fillérre nem tartok igényt. Én pedig - mivel nincsenek megvalósítatlan vágyaim - azt válaszoltam: ezentúl könnyebben fogunk élni, többet megengedhetünk magunknak. De ha nekem eszembe jut valami extrém dolog, eszébe nem jutna kifogásolni. De ő egy uriember. Ebben a nőben sok a számítás, ezért én befejezném vele. A későbbiekben is csak szemrehányást kapnál, amiért elköltötted a te külön vagyonodat. Más nőnek meg el ne áruld, ha van//marad pénzed. Ne azért szeressenek! Tippeket se fogadj el /vegyél ezt, vegyél az, fektesd be, stb./ Tégy azt vele, amit jónak látsz. Az az igazi öröm és élvezet.
2013. máj. 26. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!