Mit tegyek? Párom nem akar esküvőt de esküvőre sincs kedvem menni a rokonokéra.
Itt nem csak a kérdező van ovis szinten, de sok válaszoló is.
Komolyan leálltok ilyen dolgon vitatkozni? Mindig meglepődök, hogy milyen érdekes emberek vannak.
A párod nagyon önző. legalább azt értené meg, ha már nem adja meg neked azt, hogy feleség lehess, akkor nem rángat magával, hogy bámuld a boldog menyasszonyt...
Sztem inkább keress vki mást. Biztos találsz vkit magadnak, aki a te érzéseidet is figyelembe veszi. Mert így csak felemésztődsz a bánatban, hiszen sosem fog elvenni... és bocsi, de az, hogy engedsz neki, az nem azt jelenti, hogy elfogadod a döntését, hiszen ha elfogadnád, akkor nem rugóznál ezen annyit. A saját lelki békéd érdekében keress mást...
Igen ezt tudom:((És azt is minél később megyek annál rosszabb.
Úgy érzem nem is gondolja komolyan kettőnk kapcsolatát csak úgy vagyunk azt kész.Azt mondta sosem túrbékolt egy nőnek sem ő rideg hideg mindig ilyen volt szokjam meg.
És tudom ha elenged az annak a jel,hogy nem szeret annyira mint ahogy kellene vagy mint ahogy én őt.
Most a házasság kérdésén továbblépve: milyen már az, hogy azt mondta, menned kell?!
Hibáztál te is, mert ezt nem több év után kell tisztázni, hanem amint komolyabbra fordult a kapcsolat (pl. összeköltözés után), és vagy akkor lelépni, ha nem tetszik, vagy ejteni a témát örökre.
A párod viszont totálba szarik bele (már bocsánat), hogy te mit érzel, legalábbis a kommentjeidből ezt lehet leszűrni. Ilyen emberhez akkor se mennék hozzá, ha el akarna venni.
Gondolom ezt nem most tudtad meg, hogy nem fog elvenni. Téged nem az zavar, hogy jópofizni kell más esküvőjén, hanem az, hogy nem vesz el. Nehéz ügy de te elvileg vállaltad ezt a kapcsolatot annak ellenére, hogy nem teljesen egyet szeretnétek az élettől.
Most kellene eldöntentened még időben, hogy mi a fontosabb számodra a párod vagy, hogy megéld valaki mással a házasságot akit lehet szintén szeretni fogsz. Nem befolyásolni akarlak csak jelezni, hogy ha az előbbit választod akkor teljes mértékben el kell fogadnod a helyzetet mert különben egy egész életen át emiatt fogsz őrlődni.
ne méltass szeretetre egy olyan embert, aki ilyen méltatlanul viselkedik veled.
jó ez így neked? úgy tűnik nem. később még meg fogod bánni, hogy egy ilyen emberre pazaroltad a legjobb éveidet, lemondtál a házasságról, gyerekről, csak mert azt mantrázod, h szereted és képtelen vagy elhagyni.
ne vergődj, ne szenvedj, hanem lépj ki ebből. nem veszed észre, h boldogtalan vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!