Mit tegyek? Párom nem akar esküvőt de esküvőre sincs kedvem menni a rokonokéra.
De kérdező, te mi a ráknak vergődsz itt, hogy a párod nem vesz el? Nem tudtad róla, mikor összejöttél vele, hogy volt már házas és nem akar megint házasságot?
Fogadok, hogy de...
Akkor csak az a verzió marad - a szenvedésen kívül - hogy elhagyod. Sosem értettem az érvelést, hogy valaki nem nősül, mert egyszer ráfázott. Ja, de a jelenlegi párja nem az ex, tehát meg kéne adni a tiszta lapot neki is.
És megalázó szűkolni azért, hogy elvegyen. Keress olyat, aki bolond lenne nem elvenni.
Én harmincnyolc vagyok, és nem tudom, mennyi az esélyem még, de nem szeretnék olyat, aki így bánik velem.
"Ő más szerintem ezt élvezi,hogy nem adja meg nekem" ha ilyeneket gondolsz a párodról, akkor szerintem óriási baj van a kapcsolatotokkal, és nem feltétlenül az esküvő miatt. Kicsit úgy érzem, hogy a házassággal akarnád magadhoz láncolni, sőt akár magadnak is bizonyítani azt, hogy ti tényleg boldog pár vagytok. Nézz őszintén magadba, és tedd fel a kérdést: ha elvenne, akkor megoldódnának a problémák?
Én úgy érzem, hogy ha két ember szereti egymást és boldog együtt, akkor tudnak kompromisszumot találni egy ilyen kérdésben. Ha a párom ésszerű magyarázatot adna rá, hogy miért nem akar elvenni, akkor én elfogadnám a döntését. Neked van racionális magyarázatod arra, hogy miért kell MINDENKÉPPEN elvennie a párodnak téged? Azon kívül, hogy "csak"...
Valakinek engedni kell és az én vagyok:(Elfogadtam,hogy nem vesz el de fáj nagyon ezt tudja.Mikor mondtam neki neki akarok esküvőre menni azt mondta pedig mennem kell.
De semmi kedvem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!