Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzek így? ( Bővebben...

Miért érzek így? ( Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok, és még soha nem volt barátnőm. Az életem nyugodt volt, de fél éve fura érzések keztek el megjelenni bennem. Magányt éreztem... Ez azért fura, mert jó életem van. Van szerető családom, egy testvérem, a szüleim együtt vannak, a családomból még csak nagypapám halt meg, az iskolában van néhány barátom is. Mégis, ha látok párokat kéz a kézben sétálni, belémmar a kérdés, hogy nekem soha nem lesz ilyen? Nem fogok egy olyan lánnyal az utcán sétálgatni, akit szeretek, és aki viszontszeret? Mostanában egyre gyakrabban érzem ezt a "magányt", de néha már minden kiváltó ok nélkül is.

Hülye vagyok? Vagy ezek normális gondolatok az én koromban?

2009. okt. 4. 18:22
1 2
 11/15 anonim válasza:
szia 15/L vagyok ha van kedved add meg az msn-ed és beszélgetgethetünk.kizárólag barátkozás!jó hallgatóság vagyok:)
2009. okt. 4. 19:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Azért nem annyira flott minden az életemben, megvannak a gondjaim ezen kívül is, de azért csak ezt kérdeztem meg, mert kezd elhatalmasodni rajtam( Történeteket írok a szabadidőmben, és a főhösömnek csak azért adtam egy barátnőt, hogy ne érezze egyedül magát)Az életemben semmi nem megy annyira simán, de megtanultam, hogy a családon kívül mindenért keményen dolgoznom kell. Így tanulok, ennek szellemében végzem a munkám. DE ez jól van így. Formálja a jellememet, és elégedett vagyok az életvitelemmel( vagyis majdnem... hisz ha teljesen az lennék, nem született volna meg ez a kérdés).
2009. okt. 4. 19:31
 13/15 anonim ***** válasza:
18.36-os vagyok. Látjátok? Éppen erről beszéltem, amiről ez a fiú a kommentjében ír, vagyis hogy nem mennek olyan simán a dolgai. Tehát tökre ráéreztem, mikor azt írtam, hogy egyéb problémák is lehetnek.
2009. okt. 4. 20:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Kicsit ducika?
2009. okt. 4. 20:37
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát... Nem vagyok biztos benne hogy mi számít annak, de 185 centi magas, és 86-7 kiló vagyok. Bár kicsit pocakosnak érzem(és látom) magam.
2009. okt. 4. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!