Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzek így? ( Bővebben...

Miért érzek így? ( Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok, és még soha nem volt barátnőm. Az életem nyugodt volt, de fél éve fura érzések keztek el megjelenni bennem. Magányt éreztem... Ez azért fura, mert jó életem van. Van szerető családom, egy testvérem, a szüleim együtt vannak, a családomból még csak nagypapám halt meg, az iskolában van néhány barátom is. Mégis, ha látok párokat kéz a kézben sétálni, belémmar a kérdés, hogy nekem soha nem lesz ilyen? Nem fogok egy olyan lánnyal az utcán sétálgatni, akit szeretek, és aki viszontszeret? Mostanában egyre gyakrabban érzem ezt a "magányt", de néha már minden kiváltó ok nélkül is.

Hülye vagyok? Vagy ezek normális gondolatok az én koromban?

2009. okt. 4. 18:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%

Aranyos vagy!:) Ez normális. Az ember társas lény... Hiába van rendben körülötted minden, nem csoda, ha olykor rádtör, hogy igényelnél valami többet, valami mást...

Nem is próbálsz találni valakit? Vagy csak nem jött még össze?

22/L

2009. okt. 4. 18:33
 2/15 anonim válasza:
72%
szerintem nem butaság,sőt nagyon ritka az ilyen gondolkodású fiú (sajna)nem tudom ez megnyugtat-e de még nekem sem volt soha fiúm és néha tényleg én is ezt érzem de próbálok nem törődni vele és lefoglalom magam mással.egy időben nagyon rosszul éreztem magam de ne siesd el majd ha találkozol olyan lánnyal akivel tudsz beszélgetni és jól érzed magad.nekem még nem jött el az a fiú de szerintem ráérek és kivárom:)
2009. okt. 4. 18:33
 3/15 anonim ***** válasza:
27%
Ezek és az ehhez hasonló érzések nem mondhatóak normálisnak. Valami oka mégiscsak van, hogy ilyen különös érzéseid támadnak. Talán elnyomsz valamit magadban, esetleg negatív példákkal találkozol. Megoldás lehetne talán, ha barátokat, köztük lánybarátokat is keresnél. Nem feltétlen udvarlási szándékkal, de később az is lehet belőle. Fontos lenne a neked megfelelő társasági élet a normális határokon belül. Rengeteg lehetőség van erre. A szerelem meg csak úgy jön. Mindenkit megtalál, előle nem szabad és nem is kell menekülni. Kívánom, hogy mielőbb találj egy kedves kislányt, akivel te is boldog lehetsz.
2009. okt. 4. 18:36
 4/15 anonim ***** válasza:
57%
18:36 Mi nem normális?? Hogy 17 évesen Ő is vágyik valakire??
2009. okt. 4. 18:44
 5/15 A kérdező kommentje:
Próbálok keresgélni, lánybarátot, és barátnőt is, de egyik sem nagyon jön öszze. Nem tartom magam jóképűnek, vagy nagydumásnak, és az utcán lányok után fütyörésző, parasztságokat kiáltözó bunkók.... um bocs "machók" szintjére sem kívánok lemenni. Az a tapasztalat ért, hogy a mai lányok az ilyen fiúkat favorizálják, valami "rosszfiú komplexusnak" köszönhetően.
2009. okt. 4. 18:45
 6/15 anonim ***** válasza:
84%
1. vagyok. Nem vagy semmiről lekésve... Egyébként azt is könnyű lenne beskatulyázni, a srácok milyen csajokat favorizálnak.. :) De ne általánosítsunk, mindenki más, Te is megtalálod majd a Te társaságod... Csak talán még nem a gimiben.
2009. okt. 4. 18:48
 7/15 anonim ***** válasza:
15%
18.44! Olvasd el mégegyszer a fiú kérdését és az előtted adott választ. ÉRTELMEZD!!! Mit firkálsz ide, ha még a kérdést sem érted meg? A válaszokat meg pláne nem!
2009. okt. 4. 18:51
 8/15 anonim válasza:
79%
Probald meg elfogadni magad,miert lennel csunya?Ami belul van azt adod kifele,a csajok ezt lassak benned,amit te kepzelsz magadrol,inkabb legy nap es tundokolj.Ne az a negativ gondoolot legyen benned mikor meglatsz egy part hogy neked miert nincs,(az nem veletlen,nem most kell megtalald az elso baratnod,)hanem mosolyogj el rajta es buvoljon el a latvany,hogy neked is lesz olyasmiben reszed.Te irtad hogy jo csaladi visszonyaid vannak es boldog vagy miert rontanad el mind ezt a lelki beked marcangolasaval.Fela fejel meg elotted az egesz elet,elj a jelenbe!
2009. okt. 4. 18:59
 9/15 anonim ***** válasza:
55%

18:51

Tanulj egy kis jómodort!

Nem én tehetek róla, ha nem érted a problémát - ettől még én nem leszek paraszt Veled. Gondold ezt végig.

A srác 17 éves, és még nem volt senkije. Jó élete van, minden rendben van körülötte, tehát egyéb problémája nincs. De néha rátör a magány, főleg ha látja másokon, párokon, hogy milyen boldogok együtt. És mivel ebben a korban körülötte már nyilván sokan vannak párkapcsolatban, elgondolkodik rajta olykor, hogy Neki miért nincs senkije? Tán sosem lesz?

Na azt ne mondd, hogy ez nem általános és egyben természetes dolog. És nem csak az Ő korában! Mindenki érez néha (vagy nem is olyan néha) magányt ha egyedül van, akkor is ha a párkapcsolati kérdésen kívül hawaii az élet. És az ember egy idő után arra is könynen gondol, hogy bakker nekem már sosem jön össze?

Kedves kérdező, mégegyszer mondom, teljesen természetes.

2009. okt. 4. 18:59
 10/15 anonim ***** válasza:
85%

A kérdező nincs egyedül... ;)

16F

2009. okt. 4. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!