Miért érzek így? ( Bővebben lent. )
17 éves fiú vagyok, és még soha nem volt barátnőm. Az életem nyugodt volt, de fél éve fura érzések keztek el megjelenni bennem. Magányt éreztem... Ez azért fura, mert jó életem van. Van szerető családom, egy testvérem, a szüleim együtt vannak, a családomból még csak nagypapám halt meg, az iskolában van néhány barátom is. Mégis, ha látok párokat kéz a kézben sétálni, belémmar a kérdés, hogy nekem soha nem lesz ilyen? Nem fogok egy olyan lánnyal az utcán sétálgatni, akit szeretek, és aki viszontszeret? Mostanában egyre gyakrabban érzem ezt a "magányt", de néha már minden kiváltó ok nélkül is.
Hülye vagyok? Vagy ezek normális gondolatok az én koromban?
Aranyos vagy!:) Ez normális. Az ember társas lény... Hiába van rendben körülötted minden, nem csoda, ha olykor rádtör, hogy igényelnél valami többet, valami mást...
Nem is próbálsz találni valakit? Vagy csak nem jött még össze?
22/L
18:51
Tanulj egy kis jómodort!
Nem én tehetek róla, ha nem érted a problémát - ettől még én nem leszek paraszt Veled. Gondold ezt végig.
A srác 17 éves, és még nem volt senkije. Jó élete van, minden rendben van körülötte, tehát egyéb problémája nincs. De néha rátör a magány, főleg ha látja másokon, párokon, hogy milyen boldogok együtt. És mivel ebben a korban körülötte már nyilván sokan vannak párkapcsolatban, elgondolkodik rajta olykor, hogy Neki miért nincs senkije? Tán sosem lesz?
Na azt ne mondd, hogy ez nem általános és egyben természetes dolog. És nem csak az Ő korában! Mindenki érez néha (vagy nem is olyan néha) magányt ha egyedül van, akkor is ha a párkapcsolati kérdésen kívül hawaii az élet. És az ember egy idő után arra is könynen gondol, hogy bakker nekem már sosem jön össze?
Kedves kérdező, mégegyszer mondom, teljesen természetes.
A kérdező nincs egyedül... ;)
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!