Anyukám nem engedi, hogy hosszú hajam legyen! Van erre joga?
15 éves lány vagyok. mindig rövid hajam volt. és mindig hosszú hajat szerettem volna. de anyukám sose engedte. hogy miért, azt nemtudom. mindidg kértem hogy lehessen hosszú hajam de nem engedte sose. mindig elhurcolt a fodrászhoz, általában zsarolással, hogy pl. nem kapok zsebpénzt, nem számítógépezhetek meg ilyenek. elöször mindig szép szóval kértem, aztán mindig sírás lett a vége.
szerintem nincs joga erre, hogy ő mondja meg hohy milyen hajam legyen! 15 éves vagyok már! és azt még megérteném, hogy pl nem engedi hogy kék hajam legyen! de én csak egy kicsit hosszab hajat szeretmék. nem seggig érőt! csak úgy kb a mellemig érőt.
szerintetek igaza van anyukámnak? mert szerintem egyáltalán nem.
Nekem meg az volt kb. 2 éve hogy rövid hajat szerettem volna (fenékig ér a hajam) de anya nem engedte hogy levágassuk.könyörögtem neki,hogy légyszi vágjunk le belőle egy picit mert nem bírom kezelni meg stb. De nem engedett. Gyűlöltem a hajam.
Beletörődtem, és mostmár egészen megszerettem a hajamat:)
Szerintem tényleg határozottan mondd meg neki hogy NEM, nem mész el a fodrászhoz! jó az a hosszú haj :)
vicces, engem meg azzal cseszegetnek folyamatosan, hogy milyen jól nézne ki, ha megnöveszteném a hajam...
ettől függetlenül anyukád sztem komplett bolond. nem normális, hogy egy ennyi idős lánynak ilyen szinten beleszól az életébe.
mondd meg neki, hogy pá hónapig hadd ne kelljen fodrászhoz menned, hogy legalább hadd próbáld ki, miylen hosszú hajjal élni. aztán vagy megbékél, vagy nem.
Szia. Én 15 leszek. Tavaly nyáron már én is ngyon akartam hosszú hajat. Azelőtt mindig rövid volt. Nagyon sokáig mondogattam anyának, hogy meg akarom növeszteni.
Azóta sikerült rávennem, bár fodrászhoz mindig járok, igazítani, vékonyítani, meg hogy ne törjön.
Múltnap nézegettünk vissza képeket, egy évvel ezelőttről.
Anya azt mondta, hogy nagyon 'csutka' fejem volt rövid hajjal. Mára már azért nőtt valamennyit, ugye gy év alatt.
Nekem mindig azt mondta anya és a mama, hogy azért ne legyen hosszú hajam, mert nekik nem állt jól. Nos... Nekem ezek szerint jól áll. ;)
Egyszer úgyis megunja és beadja a derekát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!