Léteznek még nők, akik szeretnek otthon lenni?
Elsősorban a harmincas női korosztályt kérdezem.
Arra gondolok, hogy elvan azzal, hogy szeret főzőcskézni még a párja tévézik, vagy olvas még az számítógépezik, vagy épp ő internetezik, még a párja elmosogat…stb.
Lényeg az, hogy elfoglalja magát, és közben beszélgetnek, megölelik egymást, élnek együtt és egymás mellet a saját otthonukban és ez örömet okoz. Vagy ez napjaink nőinek unalmas, egyhangú.
Persze ez nem azt jelenti, hogy mindig otthon kell ülni, mert séta, biciklizés, mozi, színház, kirándulás, strandolás, (sportolás) időnként belefér, de abszolút nem bulikba, vagy baráti összejövetelekbe gondolkodik és érzi jól magát.
Ez szomorú, és ismerős vég kedves 19:32es.
A többieknek pedig köszönöm, mert ezek szerint jobb a helyzet mint gondoltam.
Bár én még fiatalka vagyok, de a későbbiekben ezt simán el tudnám képzelni. Sose voltam az a nagy bulizós, és mindig is hülyeségnek tartottam ezt a kiélés dumát.
20/L
A kiélés nem teljesen duma, van aki későn, egy társaságba keveredve eszmél rá, hogy jéééééééé, bulizni is lehet.
(Mert a fősuli befejezéséig csak tanult, napi három sportedzésre járt…stb és kimaradt a bulikból.)
Én személy szerint rengeteget buliztam a húszas éveimben, és belehaltam volna, ha nem mehetek bulikba. De ez elmúlt, kiéltem ezt a hajlamomat, és már bő tíz éve óta nem is hiányzik, elég volt a bulikból.
Szia!
Én szeretek otthon lenni, és elvégezni az összes házimunkát. De azért valljuk be őszintén néha jó elmenni otthonról.
Én 23 évesen jöttem össze az akkor 38 éves párommal. Most 25 vagyok, ő 40. Van egy tündéri 10 hónapos kislányunk. Ő egész nap dolgozik, én itthon vagyok. Ha hazajön akkor együtt a család. Öröm, boldogság, pihenés.
Hétvégén csavargunk. Biciklizünk, pizzázni, sörözni:-) járunk. Ennyi belefér. Ja, és néha koncertre is járunk babástul!
Szóval fontos az egyensúly! Én nem tudnék a nap 24 órájában otthon ülni. De a napi teendőket így is el kell végezni. Szóval van bőven mindenből.
Viszont kell a társaság, gondolom ezzel egyetértessz.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!