Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek még nők, akik szeretn...

Léteznek még nők, akik szeretnek otthon lenni?

Figyelt kérdés

Elsősorban a harmincas női korosztályt kérdezem.

Arra gondolok, hogy elvan azzal, hogy szeret főzőcskézni még a párja tévézik, vagy olvas még az számítógépezik, vagy épp ő internetezik, még a párja elmosogat…stb.

Lényeg az, hogy elfoglalja magát, és közben beszélgetnek, megölelik egymást, élnek együtt és egymás mellet a saját otthonukban és ez örömet okoz. Vagy ez napjaink nőinek unalmas, egyhangú.

Persze ez nem azt jelenti, hogy mindig otthon kell ülni, mert séta, biciklizés, mozi, színház, kirándulás, strandolás, (sportolás) időnként belefér, de abszolút nem bulikba, vagy baráti összejövetelekbe gondolkodik és érzi jól magát.

2009. okt. 4. 16:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%
Irigy vagyok,én is szeretnék ilyen életet,de a pàrom nem ilyen...Nem panaszkodni akarok,de a pàrom munka utàn hazajön enni,fürdik,és megy is el a baràtaival.Ma vasàrnap van,és most sincs otthon egész nap.Ehelyet én itt ülök,és unatkozom.Pedig milyen jo lenne ha én keresztrejtvényt fejthetnék,ö meg nézné a tv-t,vagy mig én vacsit csinàlok,ö addig a kàdban lazit,vagy mig én vasalok,addig ö elmosogat.Huu nem is olyan nagy kérés,vagy igen?
2009. okt. 4. 17:17
 12/29 anonim válasza:
84%

Persze! Főleg ha van/lenne kivel. Imádok főzni, rendet tartani, stb. Viszont én azt tapasztaltam, hogy azok a pasik akik még szinglik, ezeket a dolgokat már nem értékelik.

Kedves kérdező! Meg szabad kérdezni a korod?

2009. okt. 4. 17:21
 13/29 A kérdező kommentje:
Na de kérlek. 38F
2009. okt. 4. 17:23
 14/29 anonim válasza:

Köszi.

BOCS, de tényleg így látom.

Különben nem csalódtam volna annyit.

2009. okt. 4. 17:29
 15/29 anonim ***** válasza:
78%
Én is szeretek itthon lenni,soha nem szerettem a bulikat, discóban is csak egyszer voltam. Elvagyok itthon és soha nem unatkozom,bár most nincs párom de van egy kisfiam és vele azért el szoktam menni sétálni meg játszótérre és ez ki is elégíti a mászkálási kedvemet. Persze sportolok de akkor mikor a gyerek ovodában van. Egy egy baráti beszélgetést nem vetek meg de itthon és nem szórakozóhelyen.
2009. okt. 4. 17:36
 16/29 anonim ***** válasza:
78%

mi pont ilyenek vagyink, csak nem ketten, ahenm 3an vagyunk a kis családunkban:)

36N/33F

2009. okt. 4. 17:52
 17/29 anonim ***** válasza:
78%
Szia! Persze, sok ilyen nő van, szerintem a 30-as korosztályban még inkább, mint az én 20-as korosztályomban. Nos hát meg kell mondjam az én korosztályomban még nagyon sokan szeretnek bulizni, szórakozni, én inkább karrierista vagyok, tehát tulajdonképpen ha otthon vagyok akkor is tanulok. Szerintem én a másik véglet vagyok. A párommal jól megvagyunk, sokat vagyunk együtt, tehát gond nincs ilyen téren. Biztosan találsz majd hozzád illő párt.
2009. okt. 4. 17:55
 18/29 A kérdező kommentje:
Remek!
2009. okt. 4. 17:58
 19/29 anonim ***** válasza:
78%
8 eve ismerem a ferjem es 6 eve lakunk egyutt. Mindig is itthon ulo tipusok voltunk. Sokszor szombaton egyutt fozunk. Kinezunk valami fincsi ujdonsagot egy szakacskonyvbol, internettrol, delelott bevasarolunk es delutan nekiallunk fozocskezni egyutt zene mellett, egy pohar borral, sorrel. :) Neha kimozdulunk moziba, ha jo film van. Evfordulokor, szulinapkor, nevnapkor altalaba elmegyunk egy etterembe, pizzazni vagy termalfurdozni Hevizre. Ferjemnek van egy nagyon jo baratja neha oket latogatjuk meg kb havonta egyszer, es nekem van egy nagyon jo baratnom aki vagy hozzank jon el vagy en talakozom neha vele a varosba. Karacsony es husvet nallunk a csaladrol szol, ott mindig osszegyulunk paran, vagy mi megyunk vagy hozzank jonnek (iden nallunk lesz az unnep megtartva). Szinte ennyi a kimozdulasunk, maskor otthon vagyunk es nem kivankozunk sehova, jol elvagyunk. Meg annyi, hogy nyaron elutaznunk valalhova ket hetre nyaralni. Szertjuk nagyon szepitgetni a kertunket es az otthonunkat igy nem unatkozunk. Ferjem nagy forma 1 rajongo, ilyenkor jobb ha ferehuzodom. :) Most pl tokot sutotokot sutunk es leulunk a tv ele ha mar elkeszult megnezni egy DVD-t. :) Februarra varjuk az elso kisbabankat. 31/N
2009. okt. 4. 18:01
 20/29 anonim ***** válasza:
Hát nálunk ezzel kezdődtek a balhék. Én esténként szeretek itthon lenni, szombaton és vasárnap szívesen főzök valami jó kis finom kaját, szeretek sütni, kertészkedni, és itthon lenni. A férjem meg egy idő óta csak menne, menne, menne, de elsősorban nélkülem. Szépen elhidegültünk egymástól, és kihűlőben van a szerelmünk. (Én még mindig arról álmodozom, hogy olyan jó lenne, csak háziasszonynak lenni. Nekem nagyon bejönne.)
2009. okt. 4. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!