Léteznek még nők, akik szeretnek otthon lenni?
Elsősorban a harmincas női korosztályt kérdezem.
Arra gondolok, hogy elvan azzal, hogy szeret főzőcskézni még a párja tévézik, vagy olvas még az számítógépezik, vagy épp ő internetezik, még a párja elmosogat…stb.
Lényeg az, hogy elfoglalja magát, és közben beszélgetnek, megölelik egymást, élnek együtt és egymás mellet a saját otthonukban és ez örömet okoz. Vagy ez napjaink nőinek unalmas, egyhangú.
Persze ez nem azt jelenti, hogy mindig otthon kell ülni, mert séta, biciklizés, mozi, színház, kirándulás, strandolás, (sportolás) időnként belefér, de abszolút nem bulikba, vagy baráti összejövetelekbe gondolkodik és érzi jól magát.
én ezeket mind vegyítve szeretem, Otthon is lenni, de elmenni is néha. Szóval az egyensúly.Nem tudnék álladóan otthon ölelkezni. Kell a változatosság.
Én pl csinálok olyat hogy nem találkozom vele 2 napig. És akkor újra örülök neki, nem pedig megszokom és ráragadok. Szerintem az állandó együttlét megöli a kapcsolatokat. Igen változatossá kell tenni, sok spontaneitással.
Szia!
Én kisbabával vagyok itthon, de előtte se voltam nagy kimozdulós. Most megcsinálok körülötte mindent, elfőzőcskézek, netezek, bármi...A párom is ilyen. Néha elmegyünk csavizni kicsit , boltokba vásárolni, aztán ennyi. Amikor meg nagyobb lesz a baba, akkor már picit távolabbra is kiruccanhatunk vele, és azzal is együtt leszünk, de mégis kimozdulunk picit.
Viszont ha szeretnek otthon lenni, akkor hogy lehet rájuk találni?
:-)))
Bár egyszer már sikerült egyet megismernem, és ő sok év után jött rá, hogy még nem bulizta ki magát, összejött egy társasággal és szépen eltávolodtunk egymástól, még jó, hogy nem lett gyerekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!