Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen "bogaras" tulajdonságot...

Milyen "bogaras" tulajdonságotok van, ami a háztartáshoz köthető? Vagy a családotok többi tagjánál?

Figyelt kérdés

2013. máj. 23. 12:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

nem annyira háztartási, de én nem viselem el a nyitott ajtókat sehol. nemtudom van e a klausztrófóbiának ellentéte, de én az vagyok, a kis zárt helyeket szeretem :D

+ utálom a fedetlenül hagyni a kaját. mintha már a levegőtől is piszkos lenne :D

2013. máj. 28. 16:48
 22/31 anonim ***** válasza:
65%

Nem mind a háztartáshoz köthető, de azért írok párat.

Úgy vagyok, mint a 21-es válaszoló, az anti-klausztrofóbiával. Az ajtó azért van, hogy becsukják:)

A pirítósnak mindig a sültebb felére kenek margarint vagy vajat.

Mosogatás után teljesen szárazra törlöm a mosogatót.

Minden reggel megágyazok, de ennek a műveletnek szigorú rituáléja van: nagypárnák az ágy két oldalára, a kispárna közéjük (a gombos felek az ágytámla felé néznek!). Először a vastag paplant terítem le, arra rá a vékonyat (mindkettőnek a gombos fele legyen az ágy vége felé), majd arra rá az ágyterítőt, aminek minden irányban ugyanannyira kell lelógnia.

Nem vagyok hajlandó elmosni a vajtartót. Hozzá sem bírok érni.

Minden nap van kötelezően 15 perc, amit rendrakással kell töltenem a szobámban, akkor is, ha amúgy nincs kupi.

Rohadt ideges leszek, ha valaki a mosogatószivacsot nem a mosogató peremére teszi, hanem a mosogató"kádba" (vagy mi a neve).

Rendszeres időközönként előveszem a sosem használt ruháimat csak azért, hogy összehajtogassam és újra eltegyem őket.

Ha néha töpörtyűt eszek, akkor azt csak "kiskatonaként" tudom megenni.

Vannak ilyen zizijeim, ha még eszembe jut, lehet leírom:)

2013. máj. 28. 17:38
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szeretek vasalni. Imádom a frissen mosott, vasalt ruhát. Nő vagyok.

Eddig mindenki, aki halotta ezt, vagy lehül.yézett vagy nem hitte el, vagy rám akarta tukmálni a saját vasalatlan kupacait. :)

2013. máj. 28. 18:51
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

A mosogatásnál nálam is megvan a sorrend és a csöpögtetőbe pakolásnál is.Nem mosogatok a bal oldali,csak a jobb oldali mosogatóba.Jah...és a csöpögtetőbe nem teszem az elmosott poharat,hanem mellé,félbehajtott konyharuhára.

Mosásnál én is teli gépet indítok...utálom,ha félig/háromnegyedig van.Teregetés is sorrendben és mindennek megvan a helye a szárítón...nem ám össze-vissza.=)

Nem kenünk hegyes késsel kenyeret,csak kenő késsel és tányéron.(Párom szokta néha vágódeszkán nagykéssel katonázgatni a kaját...váááá...rosszul vagyok tőle.)

Nappaliba a kanapén a párnák rombusz alakban állnak,nem csak úgy simán.=)

A tartóban a só,bors és pirospaprika is rendszerbe vannak,ahogy a szekrénybe a liszt,cukor stb.

Az edényeket,tálakat,vágódeszkákat is mindig ugyan úgy kell visszarakni.

3szennyes tartó van...1színes,1fekete,1fehér...=D

Fürdésnél--> MINDIG min. 1percig tusolom a kádat,mielőtt beleengedem a vizet.

Kádba ülök,bal kéz "megmos",tusfürdő megfog jobb kézzel,bal tenyérbe belenyomom a tüsfürdőt,tusfürdő lerak,jobb kéz megmos és utána dörzsölöm össze a kezembe a tusfürdőt.Persze ez a "megmos" ez annyi,hogy belemártom a kezem a vízbe...=)

Kb. ennyi hirtelen...de úgy látom azért itt sokan hasonlítunk sokban...=D

Ha még lehet háztartáshoz kötni a kutyaetetést,azt csak én csinálom,mert ott is megvan,hogy miből hogy,mennyit...ha más csinálja és más sorrendbe az már nem jó...=P

2013. máj. 28. 19:16
 25/31 anonim ***** válasza:
57%
24: Ezek nem síma háztáji "bogarak", hanem komoly lelki betegség (kényszeres problémák) jelei. Pokol lehet veled élni, szó se róla.
2013. máj. 28. 19:52
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

pohar halmozo vagyok. a ferjem is. a lakas idonkent tele van poharakkal, es mindig ujat veszunk elo, pedig tudatosan probalok ra figyelni, hogy ne, de megis.

:(

2013. máj. 28. 19:59
 27/31 anonim ***** válasza:
25%
Hű, mennyi kényszeres ember! Még hogy csak "bogarak"... :(
2013. máj. 28. 20:09
 28/31 Rex Andy válasza:
Én is szedegetek a "folderol" minden apro mismást, mert szeretek mezítláb járni otthon és talpra ragadnak. A szôrszálakat mindenütt (!!!) kimondottan utálom. Fotogén memoriámnak köszönhetöen mindet a megszokott helyén szeretek talalni. Még gyerekkoromban is visszaemlékszem dolgok hollétére, habar nyugdíj körül járok. D:)) ☺ ☼
2013. máj. 30. 00:17
 29/31 anonim ***** válasza:
Minden eszközt itt a tányérra, pohárra és evőeszközre gondolok,mindent leöblítek vízzel mielőtt használnám:D
2022. aug. 14. 22:58
 30/31 anonim ***** válasza:
Fél évig nála laktam, ő akarta. Abba is belekötött hogyan teregetek, hogy teszem fel a tányérokat az edényszárítóra. Folyton ideges volt, érezhetően zavarta az ottlétem.
2023. jan. 28. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!