Miért van az, hogy a férfiak szemében ez nem munka?
Van munkahelyem de jelenleg lassan 3.éve vagyok
itthon a gyerekemmel gyes-en. Főzök, mosok mindennap, vásárolok,takarítok( a kisgyerekkel való összes dolgot én rendezem) ezt azért írom, mert a férjem soha nem kelt föl hozzá és még egyszer sem pelenkázta be- a másik gyerekünket viszem iskolába , tanulok vele minden délután.
Mégis a tegnapi összezördülésünk alkalmával a fejemhez vágta, hogy nem csinálok semmit.
Eléggé kiakadtam és magyarázkodni sincs kedvem.
Más férfi szájából is hallottam már ilyet és mindig azt hittem, hogy rám nem ez a sors vár majd.
Szar érzés. Úgy érzem, HA nem lenne gyerek úgy dobbantanék innen amilyen gyorsan csak lehet.
Hát , ha én elmennék valahova, mondván akkor csinálja egyedül a házimunkát ,akkor nekem azt mondaná a férjem , hogy akkor haza se jöjjek. Nem az a fajta, akit ezzel sakkban lehetne tartani.
Az zavar rohadtul, hogy hogyan lehet olyan s.ggfej valaki, hogyha közösen döntünk a gyerekvállalásról akkor egy idő után a hozzá állás miért változik meg? Igenis vannak olyan kötelezettségek amiket muszáj megtenni, mert a gyerekem, mert én akartam. De azért legyél szexis és vonzó is merthát nem áll meg az élet.........
Na , megrázom magam. Nem ejtettek a fejem lágyára. Nemsokára vissza megyek dolgozni és a konyhatündér megint átváltozik öntudatos nővé.
Méghogy nem csinálok semmit? Várjál csak!
Én tudom milyen csinálni,árva vagyok, nagymamám nevelt aki már elég öreg volt és ebből kifolyolag tudom h nem olyan fuu de nagy szám mint ahogy itt be van állítva! max balfa*sz a pali!
most mosás,kiválogatod, berakod a gépbe beleontod a belevalot aztán beállitod,késobb kiteregeted, arrol nem is beszélve h nem minden nap mos az ember!
mosogatás, vagytok 4en az jelent 4 tányért! nem kell kulon tányérbol enni a levest meg a másodikat! aztán evóeszkoz se sok marad igy! amiben meg megcsináltad általában egy vagy két plusz edényt jelent!érdemes minden ékezés után,ha meg van géped akkor meg kuss!nekem nem volt:(
takaritás valamivel nagyobb munka de azt se végzi minden nap az ember,esetleg rendet rak! ami maradt az a bevásárlás, de szerintem az se minden napos,max kenyérért kell elugrani:P
a gyereket meg be lehet rakni a tv elé addig,tudom szegény lelke meg fog sérulni h nincs vele foglalkozva a nap 24 órájában de lesz*arom! nekem se apám se anyám mégis itt vagyok nem lettem alkoholista nem dorgozok nem bunozok!
drágáim. régen, amikor egy anyának, volt 5-6, vagy akár több gyereke is, akkor nem tudott egész nap csak az egyikkel lenni, meg azt babusgatni,. hanem mindenkire oda kellett figyelni, vinni a háztartás, sőt, akkoriban több volt a kerti munka, lehet, még fát is neki kellett aprítania a főzéshez, melegvízhez. és felnőttek az akkori gyerekek is, nem lettek hülyébbek, sőt, ügyesebbek, talpraesettebbek voltak a mostaniaknál.
ha beteszed a gyereket a járókába, és adsz neki olyan játékot, amivel elvan, akkor nem fog egész nap üvölteni, és tudod végezni a dolgod.
sokan túldramatizálják a dolgot, pedig csak anyni az egész, hogy nem kell egész nap a gyerek seggében lenni.
a férjedről meg csak annyit, hogy az okok a neveltetésében keresendők. az anyja túl sok mindent a segge alá tolt, és nem szoktatta rá arra, hogy egyedül is lehet takarítani, meg segíteni a nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!