Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig nyaggat még anyám...

Meddig nyaggat még anyám azzal hogy mikor fogok szülni?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok,és nem akarok gyereket,sem most sem később. Anyám meg van győződve arról,hogy ez még úgy is változni fog,de nem fogja fel,hogy én tényleg nem akarok gyereket. Több oka is van,az egyik,hogy nem akarok komoly kapcsolatot,házasságot,másik,hogy undorodok attól,hogy terhes legyek,egyszerűen számomra visszataszító,elhíznék, elcsúnyulna az arcom,szőrös lennék,nyávognék,ennék mint egy disznó állandóan,nem tudnám így elviselni magam. Harmadik,hogy nem szeretem a gyerekeket. Pár óráig elvagyok velük,na de hogy én pelenkázzak,etessek,szoptassak,otthon legyek egész nap,aztán tinikorában a sok probléma,nekem ez nem hiányzik. Végül pedig a munkám miatt is, légiutaskisérő vagyok,tehát ebből kifolyólag nem lenne okos döntés,sok ideig munkaképtelen lennék, pedig imádom a munkámat. Ha összeszedek egy kis pénzt utazgatni akarok egész életemben,emberekkel találkozni,megismerni sok helyet,ebben egy gyerek viszont csak hátráltatna,felelőtlen anya lennék,otthagynám egy kocsiban a tűző napon.. stb. Anyám miért nem tudja ezt felfogni? Minap jól összevesztünk,mert megmondtam neki,hogy inkább az abortusz,mint a gyerek. Egy hete nem is beszéltünk. Soha nem fogja ezt megérteni?
2013. máj. 22. 12:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb tanács neked az lenne, hogy az esküvőre, gyerekre csak mondj igent, hogy "igen anya, majd akkor stb..." és akkor ellesz egy darabig ezzel. Feltéve ha akkor meg nem az esküvőről kezdene el nyaggatni.
2013. máj. 22. 14:18
 12/16 anonim ***** válasza:
42%
Ez az egocentrikus életszemlélet veledszületett, vagy kitanultad? Amíg ilyen vagy, ne is foglalkozz a témával, nem vagy alkalmas tartós kapcsolatra, nemhogy anyaságra. Ezt biztos látja szegény anyukád is, és próbál megmenteni. Ne haragudj rá, ő anya, ez a dolga. Ha majd felnősz, és másokkal is képes leszel törődni, talán megérted. Addig meg nagyon vigyázz a szexszel, védekezz!
2013. máj. 22. 16:25
 13/16 anonim ***** válasza:
45%
Nem az az egocentrikus, hogy az anyját nem érdekli, mit akarnak a gyerekei, csak azt, hogy NEKI legyen unokája?
2013. máj. 22. 16:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk, miért mondta az anyukája, de lehet. Így családban marad, és sokminden érthetőbb:)
2013. máj. 22. 16:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia,

23 éves vagyok, egyedülálló. Egy időben anyukám minden adandó találkozáskor felhozta a gyerek illetve párkapcsolat témát. Egy ideig szembe mentem vele, aztán én is úgy voltam vele, hogy "persze anyu, majd szólok, ha lesz valami kilátásban...", így megnyugodott, hogy majd szólok, nem nyaggat vele és nekem se kell foglalkoznom ezzel a témával.

23/N

2013. máj. 22. 16:37
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

OFF: Anyukám légiutas kísérő volt a Malévnál. Aki családot szeretne, az ne akarjon az lenni. Sosem láttam Őt, csak a nekem szánt leveleket, amiket a párnámon hagyott minden reggel és este maga helyett.

ON: Ne haragudj rá ezért, azért nyaggat vele, mert szomorú, persze, hogy szeretne unokákat. Egyszerűen csak reménykedik, mindig, mindennap hogy Te vagy a testvéred meggondoljátok magatokat. Tudom, hogy unod és gyűlölöd ezt hallgatni, de hidd el, hogy neki is nehéz, ha legalább a bátyád szeretne gyereket vagy gyerekeket, biztos sokkal könnyebb lenne, sőt. Próbáld meg Te is megérteni Őt, hogy Ő is megérthessen Téged. Sok türelmet nektek egymáshoz és kívánom, hogy minden vágyad teljesüljön.

2013. máj. 22. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!