Meddig nyaggat még anyám azzal hogy mikor fogok szülni?
Szia,
23 éves vagyok, egyedülálló. Egy időben anyukám minden adandó találkozáskor felhozta a gyerek illetve párkapcsolat témát. Egy ideig szembe mentem vele, aztán én is úgy voltam vele, hogy "persze anyu, majd szólok, ha lesz valami kilátásban...", így megnyugodott, hogy majd szólok, nem nyaggat vele és nekem se kell foglalkoznom ezzel a témával.
23/N
OFF: Anyukám légiutas kísérő volt a Malévnál. Aki családot szeretne, az ne akarjon az lenni. Sosem láttam Őt, csak a nekem szánt leveleket, amiket a párnámon hagyott minden reggel és este maga helyett.
ON: Ne haragudj rá ezért, azért nyaggat vele, mert szomorú, persze, hogy szeretne unokákat. Egyszerűen csak reménykedik, mindig, mindennap hogy Te vagy a testvéred meggondoljátok magatokat. Tudom, hogy unod és gyűlölöd ezt hallgatni, de hidd el, hogy neki is nehéz, ha legalább a bátyád szeretne gyereket vagy gyerekeket, biztos sokkal könnyebb lenne, sőt. Próbáld meg Te is megérteni Őt, hogy Ő is megérthessen Téged. Sok türelmet nektek egymáshoz és kívánom, hogy minden vágyad teljesüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!