Barátom most 28 éves, de 8 évig depresszióban szenvedett. Kigyógyult. De mikor beszél, figyel, egyfolytában tördeli a kezét és az enyémet is! Miért?
"Akkor fog elmúlni ha már teljesen megbízik benned, tehát érzi hogy te elfogadod úgy ahogy van."
Pontos, ment a zöldkéz neked.
Sziasztok,
Én sem hiszem, hogy a depresszióból ki lehet gyógyulni. Kb. 8 éve vannak gondjaim, depresszió és hát ha nem is szorongás, de nagyon félek közösségekben. Nálam is max. tünetmentes időszakok vannak, de ha rám tör a "roham" akkor nagyon nehéz elviselni. Én nagyon elszomorítottam a volt páromat, majd megszakadt a szíve amikor nem tudott mit kezdeni a "kilengéseimmel". Én inkább szakítottam vele, mert ez így nekem is rossz volt.
Ez az én esetem. De szerintem mindenképpen adj még neki időt, ne éreztesd vele, hogy sajnálod meg zavar. Saját példámból tudom mennyire rossz, ha a másik még hangsúlyozza is, hogy gond van velem.
Tényleg elképzelhető, hogy megnyugszik, ha már el kezd bízni benned és érzi, hogy biztonságban van. De ha ez téged zavar akkor még most szakíts, mert ebből szerintem nem lehet kigyógyulni.
23/N
10 Depiből ki lehet gyógyulni.
A válaszíró 49%-ban hasznos válaszokat ad.
# 13/16 ma 08:27
"Depiből" igen, depresszióból nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!