Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti járnátok egy jóval idősebb...

Ti járnátok egy jóval idősebb férfival csak azért, mert gazdag?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés csak

2013. máj. 20. 12:14
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
de kell! De fizetek érte:P
2013. máj. 20. 12:42
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább az a tervem, hogy én válok ilyenné. Bár férfi nem leszek, öreg biztosan, a jelenlegi állás szerint gazdag is. Alacsony meg már vagyok :) (Oké, a kopaszságot kihagynám, nőknek nem áll jól :))
2013. máj. 20. 12:48
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Néhány napja láttam egy filmet, amelyben egy fiatal nõ hozzáment egy idõs gazdag pasihoz. A nõnek volt egy gyereke. Ejszakai életet élt és az idõs férfi mentette meg ettõl az életformától. A nõ boldog volt mellette és megszerette a pasit. Jól el voltak egymás mellett. A pasi azt mondta a nõnek kivürõl idõsnek látszok, de belül a szivem 25 éves.

Kõzben a pasi megbetegedett és elhunyt, utána a fia is elhunyt(valami komoly betegségben szenvedett gyerekkora óta).

Néhány év után a nõ is elhunyt. Tehát lehet idõs emberrel is boldog valaki, de nemcsak a pénzéért!

2013. máj. 20. 12:53
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Se öreggel, se fiatallal.
2013. máj. 20. 12:57
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem menne. Csábító lehet a pénz, de eddig nem mennék el érte, szerelem nélkül nem tudnék járni senkivel.
2013. máj. 20. 13:19
 26/41 anonim ***** válasza:
94%

Nem. Ha tudnám, hogy gazdag, eleve kikerülöm.Mert az érték náluk a pénz, és nem az ember. Az emberekre tárgyként tekintenek, megvásárolható tárgyként, akik arra jók számukra, hogy kiszolgálják őket, és ők fizetnek értük.

Érzés, valódi érzés, az ezer ilyen fasziból 1-2 ben van talán. De ahhoz nagyon a topon kell lennie emberileg a tagnak, és észnél..

2013. máj. 20. 13:32
 27/41 anonim ***** válasza:
23 Ennek a filmnek a címét elárulnád?
2013. máj. 20. 13:33
 28/41 anonim ***** válasza:
85%
Andy V.-vel példálózott itt valaki. Az a tag egy abszolút selejt, külsőre, és belsőre is. Az hiába adja magát elő a hiradóban és bárhol, az egész embert minősitette ahogy az élettársával elbánt, és dobta mint egy rakás szemetet... Onnantól kezdve ez az illet, elöttem pl. nem áll meg-semmiben. A csajt akit dobott, annak meg ott a gyümölcse : normális kapcsolat és gyerek.Az uj kapcsolatában. Ha szemét lett volna a csaj, akkor most is egyedül magányosan tengödött volna.
2013. máj. 20. 13:37
 29/41 anonim ***** válasza:
*és ők fizetnek értük, ékszerrel, ruhával, utazással, kocsival, lakással, különböző szépészeti beavatkozással.
2013. máj. 20. 13:48
 30/41 anonim ***** válasza:
83%
Nem járnék. Ha arra vetemednék, hogy összejövök egy ilyen férfival, az vagy azért lenne, mert borzalmasan pénzsóvár vagyok és a saját telhetetlenségem hajt a kitartottság felé, vagy pedig annyira elkeserítő a helyzetem, hogy nem tudom másképp megoldani az anyagi problémáimat, nem számíthatok sem a családomra, vagy alapvetően nem is volt, nincs párom, nincs munkám, végzettségem stb, ugyanakkor azt sem szeretném, hogy olcsó k.rvaként egyik pasi a másiknak adja a lakásom kilincsét. 22/N
2013. máj. 20. 13:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!