Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvetitek azt, aki férjhez...

Megvetitek azt, aki férjhez megy a férje halála után?

Figyelt kérdés
A nővérem férje 2 éve elhunyt és ő pár hónap gyötrődés után talált új párt, és férjhez is ment hozzá 1 éve. Nagyon boldogok együtt. Falun lakunk és mindenhonnan halljuk vissza, hogy milyen illetlen viselkedés ez. Egyik rokonunk pedig a minap lek*rvázta ezért. Tényleg példa értékű életet élt. Csak a férje volt neki és az új férj, ezért nem értem, hogy hogy lehet ilyet mondani. Tényleg van kivetni való abban, ha valaki boldog szeretne lenni a házastársa halála után is? Mi nem tudjuk megérteni, hogy miért fáj ez másoknak...meddig "illett" volna akkor várnia az esküvővel? Mások elválnak, megcsalják egymást, ezekhez a dolgokhoz képest hol van, amit a testvérem tett?
2009. okt. 2. 22:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

én nem mennék újra férjhez.

nekem csak ő az egyetlen.

de nem ítélem el a nővéredet, sok boldogságot :)))

2009. okt. 3. 16:31
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy a nővéred újra férhez ment, még nem törölte ki az elhunyt férjét az emlékeiből. Biztosan sokszor jut eszébe ilyen-olyan helyzetekben és biztosan rendszeresen kijár hozzá (falun nincsenek nagy távolságok) a temetőbe.

Ha engem most megkérdezne valaki, hogy szeretném-e, hogy a férjem élete végéig egyedül éljen és nap mint nap az én emlékemmel marcangolja magát, gondolkodás nélkül nemet mondanék! Igenis, ha velem valami történne, azt kívánnám, hogy minél hamarabb egyenesbe rázódjon az élete, hogy ne legyen egyedül, hogy legyen újra célja minden nap felkelni, hogy tudjon újra szeretni, örülni. És tudom, hogy ettől még sohasem felejtene el engem!

2009. okt. 3. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!