Van itt olyan, vagy ismersz olyat, aki szerelem nélkül ment férjhez?
1. Anyám
2. Nem (jobb is így...)
3. Nem
Szia, 1. vagyok.
Boldog akartam lenni. Elhitettem magammal, hogy szerelmes vagyok. De az ember nem ámíthatja magát fals érzelmekkel. Azért is váltam el, mert képtelen voltam szeretettel, gyengédséggel megsimogatni.
Igen
Igen
Ha kifejezetten boldog nem is, de elégedett vagyok, és szeretem, és tisztelem a párom, még ha nem is vagyok szerelmes.
Na ezt kicsit kiforgatnám, de nem rossz értelemben. Lángoló szerelem kellős közepén biztosan nem mennék férjhez, mert ekkor még nem láthatjuk reálisan egymást, a hibák felett szemet hunyunk, pedig ezek később amikor lekerül a rózsaszín szemüveg, egyenesen taszítóak lehetnek. Úgyhogy az a véleményem, hogy a házassággal mindenképp meg kéne várni a vad szerelem lecsengését, jóval kevesebb lenne a válás. De ugyanakkor biztos nem mennék olyanhoz férjez, akibe eleve nem is voltam soha szerelmes! A szerelem tényleg alábbhagy, de a mély szeretet, ragaszkodás, szexuális vonzalom nem múlik.
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!