Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg túl reagálom?

Tényleg túl reagálom?

Figyelt kérdés
4 éve élünk együtt a párommal,de ez alatt a 4 év alatt egyszer sem tudott megköszönteni a születésnapomkor!Persze tudom,hogy nem az ajándékozás a fontos,de azért még is rosszul esik(1 szál virágnak is borzasztóan örülnék). Már többször említettem neki,hogy nagyon rosszul esik.Minden évben más kifogást mondott pl:nem volt ideje ajándékot venni, vagy mire odaért a virág üzletbe bezárt stb.Tényleg én reagálom túl?Mert szerinte igen.Amikor megszületett a kislányunk akkor is az összes szobatársamnak vitték a szebbnél szebb virágokat,én akkor sem kaptam semmit,pedig akkor volt a születésnapom is!!!
2009. okt. 2. 21:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Nem reagálod túl, 1xűen így van nevelve. Gondolom az anyjának se visz. Átnevelni nem tudod, tapasztalat....

2009. okt. 2. 21:36
 2/24 anonim ***** válasza:
89%
nem reagálod túl. Szimplán bunkó sajnos:S
2009. okt. 2. 21:37
 3/24 anonim ***** válasza:
61%

A második válaszolóval egyetértek.

Kár volt belekezdeni a kapcsolatba. Bocs. Az első évben nem derül ki, hogy ilyen?

2009. okt. 2. 21:41
 4/24 anonim ***** válasza:
88%

nem nem reagalod tul...

az en szememben nagy bunkosag lenne a parom reszerol, ha elfelejtene a szuletesnapomat! ha neki nem fontos akkor kinek fontos? az meg, hogy nem volt ideje, az szamomra nem kifogas, nehogy mar ne lett volna 15 perce...(nem elotte valo nap, hanem mondjuk elotte egy hettel...) vagy ne lehetett volna lefoglalni egy etteremben egy vacsira, az ket perc telefonon...

az meg, hogy nem vitt viragot mikor a csoppseg szuletett figyelmetlenseg, de lehet azert felejtette el mert FERFI es jobban orult a kis jovevenynek, es ezt az "aprosagot" elfelejtette...

sajnos emiatt nem haragudhatsz a parodra, ha mas minden oke, mert ezt nemmtorodom szokast otthonrol is "hozhatta"...es mondjuk a sajat szulinapjat nem felejti el? mit szolna ha Te is elfelejtetened az ovet...?

nalunk fordult elo hasonlo, de csak egyszer, es nagyon indokolt eset miatt felejtette el...gyerekes problema, de ha belegondolsz mar nem is annyira...

2009. okt. 2. 21:41
 5/24 anonim ***** válasza:
94%
Jól esik egy nőnek a virág és néha valami figyelmesség, pláne szülinapon, én megértelek. De vannak pasik akik erre képtelenek. De ugye szeretitek egymást? Te szoktál neki ajándékot adni? Próbáld ki, hogy időnként megleped valami aprósággal, akár egy kis szelet csokival, amit csak neki hozol. Hidd el, rá lehet hangolni idővel, hogy ő is hasonlóan tegyen. A férfiak furák tudnak lenni. Az én szerelmem évekig nem adott nekem virágot, de ez valamiért megváltozott és most már szebbnél szebb csokrokat kapok tőle ha van valami alkalom. (Ott még nem tartunk, hogy "csak úgy" kapjak...)
2009. okt. 2. 21:43
 6/24 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem egyáltalán nem reagálod túl,nekem is rosszul esne ilyen mértékű figyelmetlenség,mert szerintem ez az,nem feltétlenül bunkóság...

Ha már beszéltél is vele erről,és ennek ellenére sem változott semmi,akkor sajnos nem tehetsz már semmit az ügy érdekében...Hátha egyszercsak valami csoda folytán "megjavul" :)

2009. okt. 2. 21:45
 7/24 A kérdező kommentje:
Máskor is ilyen feledékeny és sajnos más problémák is vannak. :( A kislányunk születésekor az volt az indok,hogy túl másnapos volt az ünnepléstől,és nem volt ideje mert józanodott :S Én mindig meglepem őt,mindig próbálok a kedvében járni,hátha neki is eszébe jut de inkább azért mert szeretem látni ha örül.Szeretem őt és tudom,hogy ő is a saját módján de nagyon elvagyok keseredve,mert akibe bele szerettem az nem ilyen volt :((
2009. okt. 2. 21:54
 8/24 anonim ***** válasza:
85%

Nos, nem azért bunkó, mert nem vesz ajándékot, vannak családok, ahol a virág, ajándék nem annyira szokás.

Azért bunkó, mert nem teljesíti a kívánságát a feleségének!

Ha ennek az aprócska kérésnek sem akar eleget tenni, ami ráadásul teljesen természetes igény, akkor mi lenne, ha valami komolyabb, súlyosabb dologról lenne szó.

Az ilyentől semmilyen támogatást nem lehetne várni.

2009. okt. 2. 21:58
 9/24 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem túlreagálod.

Az én párom sem képes ajándékozni, egyszerűen béna hozzá, zavarban van, fél hogy hülyeséget választ és megbánt vele, ezért inkább elkummantja a dolgokat, és én ezt elfogadtam tőle. Sőt, én emlékeztetem az évfordulóinkra, és a családi jeles napokra is, az anyja születésnapjára is, mert egyszerűen képtelen megjegyezni. És csak nevetek az egészen. El kéne már fogadni, hogy a férfiak nagy többsége ilyen! Nem mindegyik, mert biztos jönnek majd olyanok, akik azt mondják hogy az ő párjuk bizony nem, de többségük ilyen.

2009. okt. 2. 21:58
 10/24 anonim ***** válasza:
75%
Erre a figyelmetlen, ormótlan viselkedésre nincs elfogadható válasz. Ézéketlen, tapló lelkű fickót fogtál ki és attól tartok, nemcsk a figyelmetlenség az egyetlen hibája. Mindig fájni fog mellette a szíved, ha nem látja be, hogy egészen másképp kellene viselkednie veled.
2009. okt. 2. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!