Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lelki terrorról hogy lehet...

A lelki terrorról hogy lehet valakit leszoktatni?

Figyelt kérdés

Komolyan néha úgy érzem, hogy mindjárt magamba állítom a nagykést! Az én drága párom úgy tud a lelkembe gázolni, hogy az valami hihetetlen! És elképesztő apróságokon, ma például azon, hogy mondtam hogy ne rendeljünk vacsorát, hanem ráérünk, menjünk el a boltba. És be merészeltem rakni két csomag abonettet a kosárba. Ezen kiakadt, merthogy nekem most nincs munkám, és amíg az ő jövedelméből élünk, addig ne költsek ilyesmire. Láttam, hogy elkezd veszekedni, úgyhogy letettem az abonetteket egy polcra, és elindultam kifelé. Persze ezen is kiakadt, hogy miért nem viszem vissza a helyére. Mialatt visszavitte, igyekeztem egy kasszához, de közben odaért, és azon is kiakadt, hogy mennyit fizettünk, a negyedéből megvacsoráztunk volna, ha rendelünk (az, hogy amit vettem, abból egy hétig legalább van vacsoránk és ebédem is, és ő is tud vinni, ha akar, persze lényegtelen).

Mivel két hónapja egyszer vettem egy uborkát, ami megromlott, most belekötött abba, hogy megint vettem és biztos megint ránk fog romlani. Mondtam hogy nem, mert csinálok belőle salátát vacsorára. Viszont itthon vettem észre, hogy elfelejtettem kenyeret venni. Ezen is kiakadt, dúlva-fúlva megette a maradék főzeléket. Nekem teljesen elment az étvágyam, inkább bementem a szobába. Később utánam jött, közölte hogy éhes maradt, mert a főzelék nem volt elég, és ha azt mondtam hogy csinálok salátát, miért nem csinálom meg. Mondtam hogy mert nem bírnék úgyse enni. Lefeküdt, de még elkezdett iszonyú bántó dolgokat mondani, hogy ő nem tudja, miért van velem, hogy én az ő f@szával verem a csalánt, mert abonettet akarok, mikor tudom hogy ő nem szereti, és úgyse lesz sose jobb, úgyse lesz sose munkám, nem is érti, miért nem dob ki. És hasonlókat.

Amikor kijöttem, mert nem bírtam sírás nélkül (viszont ha mellette sírok az ágyban, akkor azon is kiakad), tüntetően utánam jött, merthogy nem vittem be inni, és az az én feladatom. Most meg persze alszik, én meg már aludni se bírok.

Az a legborzasztóbb, hogy holnap reggel, vagy legkésőbb délutánra meg mintha elfelejtette volna az egészet, kedves lesz és aranyos és mosolygós, nem történt semmi, mi vagyunk az álompár. Emiatt persze megbeszélni se lehet vele a dolgokat.

De amint valami nem úgy történik, ahogy ő akarja, felhánytorgatja ezeket a dolgokat is, még hónapok múltán is.

2013. máj. 18. 01:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

És te ezt miért is tűröd el?

Ez az ember gyakorlatilag azt érezteti veled percről percre, hogy mennyire a terhére vagy, miért is vagy te még vele?

2013. máj. 18. 07:58
 12/14 anonim ***** válasza:
96%

Kedves kérdező te egy csicska vagy és az is maradsz ha nem mész el dolgozni de legfőképpen nem szabadulsz meg egy ilyen nyomoréktól.Szerinted ez normális hogy valaki egy abnettért el kezd hisztizni?A pofám sülne le ha így beszélnék a feleségemmel,nyilván nem bélszínt tettél bele a kosárban és méreg drága ételt.Én azon gondolkodnák el hogy szeret e téged ez a férfinek mondott valaki aki egy abonettért lehurrog téged és a földbe tipór..szerinted egy ember aki tiszteli,szereti a párját az így beszél a másikkal?

30/F

2013. máj. 18. 08:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Komolyan, te minek is vagy vele? Tőle függsz, igaz?
2013. máj. 18. 10:27
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

:o aztak.rva...

milyen területen keresgélsz állást?

Remélem hamarosan sikerül...

Anyukádékhoz nem tudsz menni?

Én mennék, ha kell a híd alá. Előtte azonban az abonettel agyonvertem volna.

2013. máj. 18. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!