Tényleg ez így működik? Párom azt mondta én ápoljam majd de ettől függetlenül vannak örökösei.
Miért kell majd őt ápolnod? Jóval idősebb nálad, netán beteg? Nem értem, honnan tudod előre, hogy gondoskodnod kell róla?
Ha meg eleve azért vagy vele, mert vén trotty, majd feldobja a pacskert, te meg örökölsz utána, akkor inkább nem is mondok semmit!
Én nem tudom,miért kell ezen annyira kiakadni mindenkinek,meg anyagiasnak nevezni a kérdezőt. Gondolom a kérdezőnek nincs külön lakása,viszont valószínűleg 15 év alatt valamennyit csak hozzátett a közös élethez. És mégis elvárja a kedves párja,hogy ápolja azért,hogy aztán mehessen az utcára? A kérdező nem anyagias szerintem,egyszerűen csak 15 év után ugyanúgy elvárható lenne a párja részéről is az a fajta gondoskodás,hogy biztosítsa társának,aki mellette volt a gondban-betegségben,hogy esetleg ne kerüljön egyenesen az utcára minden fitying nélkül. Nem azért,szeretetből kell ápolni a párunkat,de ő meg akkor ezek után szeretetből meg ne akarja már,hogy nincstelenek legyünk az esetleges halála után...
Meg amúgy eleve ezzel a kijelentéssel,hogy "kötelességed ápolni" problémáim vannak. Nekem ez olyan erőszakosan hangzik. Mégis miért érzi magát felsőbb hatalomnak,hogy elrendelje az életutadat? Mondjuk én eleve utálok úgy szívességet tenni a másiknak,hogy egyenesen köteleznek rá. Nagyon szívesen segítek másokon,de így nem,ha szinte kikövetelik. Na mindegy. Nekem ez a pasi már most nem tetszik:D
Nincs gyereke nem lehet.Így nincs törvényes örököse.
Igen párom beteges és benne van a dologban,hogy bármikor ápolásra szorulhat.Nem arról van szó,hogy nem csinálom meg mert megcsinálom,csak úgy érzem az örökösök röhögnek markukban míg én ápolok és ölbetett kézzel várják a vagyont amiért semmit sem tettek nem úgy mint én 15 éve és még nem tudni meddig.
Van hova mennem van lakásom nem erről van szó.pusztán a tény.
Úgy érzem jár annyi nekem mint egy feleségnek.Főleg ennyi év után.Ha felesége lennék nem lenne gond.Meg is mondta ő akkor nem kellene örökösöket keresnie de nincs és nem is lesz.
Szóval azért ezt Ő tudja jól,hogy mi mivel jár.Lehet ezért is nem akar házasságot,de azért elvárja,hogy megcsináljak mindent.
Valahogy nekem nem tiszta még mindig a szitu. Miért vagy vele? Mennyi idős, és mennyi idős vagy te?
Úgy érzem, ez egyikőtök részéről sem egy szereteten alapuló kapcsolat, sokkal inkább érdek. Te említed a belefektetett éveidet, amiért várod a jogos jutalmat, az örökséget, ami valljuk be, nem hangzik valami romantikusan, ugyanakkor ő is mintha úgy tekintene rád, mint egy ápolónőre - extrákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!