Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ez így működik? Párom...

Tényleg ez így működik? Párom azt mondta én ápoljam majd de ettől függetlenül vannak örökösei.

Figyelt kérdés
Párom szerint nekem kötelességem ápolni Őt de a 2 örököse nem tesz majd semmi hisz én azért vagyok ott mert ez a feladatom.Úgy érzem ha azok örökösek akkor nekik is ki kell venni a részüket majd nem?
2013. máj. 17. 06:45
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem te irtál már ki egy hasonló kérdést?

Hivatalosan NEM vagy köteles ápolni, meg a gyerekei sem, viszont nekik kötelességük lenne az ápolást FIZETNI, ha a barátod köbeteli (szülötartás).

TE, mint barátnö NEM vagy jogosult örökségre, akárhány éve vagy az. Örökölni csak egy feleség örökölne, a barátnö nem.

A barátod igencsak kihasznál téged, ha TÖLED elvárja, hogy mindent megtegyél érte, ö meg nem akar NEKED semmi biztonságot sem nyújtani.

Ha netán meghalna, akkor mehetsz az utcára kisemmizve, mert 15 évig szexpartner, háztatásvezetö és a végén ápolónö voltál, ezért viszont neked nem jár semmi.

2013. máj. 17. 07:46
 12/32 anonim ***** válasza:
26%
Elég érdekes felfogásotok van mindkettotoknek. Te vonakodsz ápolni, mert úgysem kapsz az örökségéből. O nem akarja, hogy 1 év együttélés utan az örökös legyél.... Nem tudom mennyi értelme van ennek a kapcsolatnak....
2013. máj. 17. 07:53
 13/32 anonim ***** válasza:
49%
Húúú, de anyagias világban élünk!
2013. máj. 17. 08:11
 14/32 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó: NEM EGY, hanem TIZENÖT éve élnek együtt!!!!!!!!!!!
2013. máj. 17. 08:11
 15/32 anonim ***** válasza:
75%
Bocsi, lemaradt az 5. Igen, 15 évre gondoltam, hogy ilyen hosszú együtt éles utan nem gondol ra. 12. voltam.
2013. máj. 17. 08:16
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
De kedves! Arra nem becsült, hogy hivatalosan is a társa legyél, mert ő többet nem nősül, de kategorikusan kijelenti, hogy a te KÖTELESSÉGED ápolni, az örököseinek nem? Őket megkíméli a nehézségektől, meg a macerától? Menjen a ...az ilyen, aztán ápoltassa magát azzal, akivel akarja. Téged ki fog ápolni, ha arra szorulsz?
2013. máj. 17. 08:47
 17/32 anonim ***** válasza:
68%
Ha a férjem meghalna, a gyerekünk örökölne. De eszembe nem jutna azt mondai, hogy nem viselem gondjàt.
2013. máj. 17. 09:09
 18/32 anonim ***** válasza:
53%

Mind ketten érdekesek vagytok.

Te nem akarod, hogy a gyerekei örököljenek, pedig az őket illeti meg első sorban, nem téged.

Ő nem akar téged örökössé tenni, de elvárja, hogy ápold.

Viszont te meg csak akkor ápolod, ha hasznod lesz rajta.

Ti mind a ketten csak kihasználjátok egymást.

2013. máj. 17. 09:26
 19/32 anonim ***** válasza:
70%

17-es !

Neked a férjedről van szó és a kettőtök gyermekéről. Teljesen más szituáció !!

2013. máj. 17. 09:46
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt elfelejtitek, hogy egy párkapcsolat nem csak érzelmi, de igenis gazdasági közösség is, bármennyire is ellenkezik ez az "erkölcsös" nézetekkel.

A valóperek felében a vagyonért megy a harc.

15 év nagyon hosszú idő egy életből, ha valamiért megszakad a kapcsolat, a Kérdező kezdheti a nulláról.

2013. máj. 17. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!