Lehet-e ebből valami?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, nagyon jóban vagyunk. Ő lány, 20 éves, az anyukájával élnek.Az anyukája 42 éves , nagyon csinosan, ápoltan, fiatalosan néz ki. Vagy már fél éve van egy 28 éves barátja. Tegnap taliztam az ismimmel és sírva mesélte el, hogy a pasi szerelmet vallott neki, azt mondta, hogy igazából már rég nem érdekli az anyja, vele akar lenni,őt akarja látni, ezért színlel. És itt jön a csavar, hogy tulképp az ismimnek is "bejön" a pasi.Viszont az anyja meg azt hiszi, minden oké, és továbbra is "boldog", semmit nem vesz észre. Kérdezte tőlem az ismim, hogy mit tegyen , kinek a boldogságát nézze?? És mit mondjon az anyjának, vagy hallgasson , vagy...??2009. okt. 2. 08:22
11/15 anonim válasza:
Hálistennek azért van egy csomó rendes pasi, aki nem csinál ilyet. Szerintem mindketten jobban járnak, ha ejtik "mostoha aput". Egyébként ezt a hozzáállást én is sok helyen láttam már, hogy a másiknak nem akar fájdalmat okozni azzal, hogy IGAZAT mond. Hát ez szánalmas gyávaság. Igazából ő nem meri felvállalni a f.ságait.
12/15 anonim válasza:
Azért szerintem a pasit sem kell egyből elítélni. Szerelmes lett a lányba, naés? gondolom ő sem így tervezte. Gondolom itt mindenkinek makulátlan a múltja, senki nem követett el hibát. Arra nem gondoltatok, hogy a pasi ebben a helyzetben szenved?
De szerintem is ezt jobb tisztázni, mindensetre nem egyszerű sem a pasinak, sem pedig a családnak nem lesz az ha kiderül. De intelligens emberek meg tudnak mindent oldani.
13/15 anonim válasza:
Lolita c. film! Pont erről szól. Elég fura szituáció!
14/15 anonim válasza:
Van olyan helyzet, mikor nem illik habozni egy pasinak. Ez a helyzet is olyan. Kivel tesz így jót? Sajnálatból együtt lenni valakivel... roppant megalázó.
15/15 anonim válasza:
Ha az ismerősöd szereti az anyukáját, még véletlenül se kezdjen a pasival!
A férfiak jönnek-mennek, anyukája meg egyetlenegy van az embernek, de ő az, aki kitart mellettünk mindig:):)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!