Lehet-e ebből valami?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, nagyon jóban vagyunk. Ő lány, 20 éves, az anyukájával élnek.Az anyukája 42 éves , nagyon csinosan, ápoltan, fiatalosan néz ki. Vagy már fél éve van egy 28 éves barátja. Tegnap taliztam az ismimmel és sírva mesélte el, hogy a pasi szerelmet vallott neki, azt mondta, hogy igazából már rég nem érdekli az anyja, vele akar lenni,őt akarja látni, ezért színlel. És itt jön a csavar, hogy tulképp az ismimnek is "bejön" a pasi.Viszont az anyja meg azt hiszi, minden oké, és továbbra is "boldog", semmit nem vesz észre. Kérdezte tőlem az ismim, hogy mit tegyen , kinek a boldogságát nézze?? És mit mondjon az anyjának, vagy hallgasson , vagy...??2009. okt. 2. 08:22
1/15 anonim válasza:
Kérdezed, hogy lehet-e ebből valami? Hát egy oltári nagy balhé, ha napvilágot lát a dolog. Mondjuk szerintem hülyeség ez a színlelés, meghogy azért jár az anyjához, hogy lássa a lányt. Előbb lezárni a régi kapcsit, aztán nagy levegőt venni, és végiggondolni, hogy túlélné-e az új kapcsolat a rájuk váró nehézségeket.
2/15 anonim válasza:
Volt szerencsém hasonló szituhoz, csak nem anya-lánya kapcsiban, hanem barátnősdiben.Én voltam aki azt hittem minden happy, a férjem meg szerelmet vallott a barátnőmnek.Végül a férjem vallott színt, hogy szán bán mindent, így a barátnő repült, de mit ne mondjak a házasságom is azóta egy nagy nullával egyenlő.Gyötrelem, sóvárgás, féltékenység, szemrehányás stb...Nagy lelki sebek amik hiába múlnak az évek de nem gyógyulnak.Ez van.Gyerekek vannak, válság van, nehéz az élet, és ettől még nehezebb lett.Mindenféleképpen az javasolom, hogy a lány beszéljen az anyjával.Egy férfi miatt sem szabad egy anya-lánya kapcsolatot lenullázni.
3/15 anonim válasza:
Milyen férfi lehet ez? Nem érdemli meg, hogy szóbaálljon vele a lány, de az anyja sem. Holnapután pedig jönne az unokatestvér?
4/15 anonim válasza:
Mindenképp beszéljen az anyjával
5/15 A kérdező kommentje:
a pasi (állítólag) nagyon rendes, és tulképp azért színlel, hogy a lány anyjának ne okozzon fájdalmat, mert tudja, h nagyon szereti.. de közbe meg az ismimet nézi folyton , ha ott van, meg ha kettesben vannak, akkor fogja a fejét, hogy biztos vele van a baj, h így érez...
2009. okt. 2. 09:35
6/15 anonim válasza:
Erről már készültek filmek...A kor miatt a lányt illetné meg, az anya is beláthatná...Ő se makulátlan...
7/15 anonim válasza:
Szerintem beszéljen az anyjával.Ha valóban olyan fiatalos, talán megérti a szitut. De gy anya-lány kapcsolatot valóan nem lehet tönkre tenni egy pasas miatt. Pont ezért szükséges az őszinteség!
8/15 anonim válasza:
Bocs, de az ismitől egszerűen kiver a víz... Ilyen szó nincs. Amúgy meg ettől a férfitól meg kell szabadulni. Ez a "sajnálatból nem mondja meg" c. dolog nagyon gáz. Egy férfi tudja, hogy mit akar (ez felszólító mód most), és ha tudja, tegyen érte. A lány nem sok jóra számíthat egy ilyen kettős játékot játszó férfitól. És az anya felé is nagyon nem szép ez.
9/15 anonim válasza:
09:28-asnak. Rossz úgy együtt maradni, hoyg szemrehányás és keserűség van. A gyerekek is megsínylik. Egyszerűen nincs értelme. Próbáld, próbáljátok meg feldolgozni. Olyan rossz, hogy így élsz/életek. Ami pozitív, azt tartsátok meg, és örüljetek. Ami meg negatív, abból tanuljatok, próbáljátok jól lezárni (úgy értem, átbeszélve, megoldva), nem éri meg így leélni egy életet.
10/15 A kérdező kommentje:
bocsi!:) szóval ismerősöm. De sok jó dolgot leírtok... valahogy én is ezt látom, hogy a férfi akkor mit játszik 2 nővel, döntsön mit akar ? Dehogy az ismerősöm szerint ez egy nagyon lelkis típusú pasi , és még az is lehet, hogy képes inkább az anyját választani..azért nem bezélt az ismerősöm még az anyukájával, meg nagyon fél is ettől a beszélgetéstől...ajj, hát nem könnyű....
2009. okt. 2. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!