Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a páromnak nincs jövedelme...

Ha a páromnak nincs jövedelme akkor miből fizessen gyerektartást? Mert a drága volt felesége ezt nem tudja megérteni. Van valami megoldás?

Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 08:25
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
74%
Van egy igen jó ismerősöm,15 évet ült,nem rágólopásért. Mióta kijött,dolgozik.Ugyanott évek óta,mert ez biztos,de dolgozik.Pedig 18 évesen ült le,tehát még munkatapasztalata sem volt. Arról meg csakis ő tehet,hogy sittre került,ettől még a gyerekről gondoskodnia kell.
2013. máj. 16. 12:35
 52/61 anonim ***** válasza:
90%

Napi 1500-2000 ft. alkalmi munkából, az havi 45-60 ezer forint...ebből igenis minimum egy 10-est adnia kéne a gyereknek.

Vagy vegyétek magatokhoz és akkor majd megmutathatjátok, mire vagytok képesek.

2013. máj. 16. 12:52
 53/61 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező!

Az téged nem zavar, hogy párodat te tartod el?

2013. máj. 16. 13:17
 54/61 anonim ***** válasza:
81%
Alkalmi munka azért alkalmi munka, mert nem végzi mindennap az illető.
2013. máj. 16. 17:57
 55/61 anonim ***** válasza:
61%
#53, miért, téged zavarna, ha az éppen munkanélküli párodat el kellene tartanod? Hát nem tudom...
2013. máj. 16. 18:17
 56/61 anonim ***** válasza:
63%
Hú, akkor én biztos hülye vagyok, mert a beteg férjem helyett én igenis fizetek gyerektartás az első házasságából született gyerekek után. Gyerekkel együtt fogadtam el őt, így ők hozzánk is tartoznak. (Mellesleg Hajdú-Biharban lakunk és a férjem szívbetegség miatt sem talál könnyen munkát, csak én dolgozom) Igaz, hogy a bíróság által megítélt minimumot fizetem, de akkor is segítség lehet ez az összeg is. Persze az anyuka a mi esetünkben sem dolgozik, csak otthon van.
2013. máj. 16. 22:03
 57/61 anonim ***** válasza:
85%
"Gyerekkel együtt fogadtam el őt, így ők hozzánk is tartoznak. " - Nagyon szép.. Nemeslelkűségre vall.
2013. máj. 16. 22:05
 58/61 A kérdező kommentje:
Nehogy már még én fizessek mikor a gyerek nem tartja velünk a kapcsolatot.
2013. máj. 17. 07:06
 59/61 anonim ***** válasza:
53%

Neked nem kell fizetned. Párodnak kéne fizetnie.

Te eltartasz egy férfit, pedig ennek fordítva kéne lennie.

Azért abba belegondolhatnál, ha majd nektek kettőtöknek is lesz egy közös gyereke, akkor ugyanígy számíthatsz majd rá, mint volt asszonyka.

2013. jún. 14. 14:18
 60/61 anonim ***** válasza:
56%

"Te eltartasz egy férfit, pedig ennek fordítva kéne lennie."

Hogyne, egyes hölgyek álmaiban kétségkívül... soha nem kezdenék olyan nővel, aki elvárná, hogy pusztán azért eltartsam, mert én vagyok az "XY" ő meg az "XX". Azt gondolom, hogy egy párkapcsolatban/családban az a normális, ha a munkaképesek dolgoznak és eltartják a családot, ha meg valami oka van (tanulás, betegség, munkanélküliség, akármi) akkor persze a szükséges ideig egymást is - nemtől függetlenül. Mert a nemek egyenjogúak és egyenértékűek...

2013. jún. 14. 15:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!