Ha a páromnak nincs jövedelme akkor miből fizessen gyerektartást? Mert a drága volt felesége ezt nem tudja megérteni. Van valami megoldás?
Kérdező! Kérlek előbb ezt válaszold meg:
Ha az anyukának nincs jövedelme (és nem is kap gyerektartást sem) akkor miből etesse a gyereket? Mert a drága volt férje ezt nem tudja megérteni. Van valami megoldás?
Ha az apuka nem kap sehol állást, mert nincs, akkor anyuka hogy találjon 6 gyerek mellett? Vegyétek ti magatokhoz a fiút, és akkor nem kell gyerektartást szereznetek, hanem még ti kaptok majd meg a családit is. Amúgy amikor összejöttél a pasiddal, akkor nem tudtad hogy van gyereke? Mert bizony az ember a társával a családját is el kell, hogy fogadja. A pasi meg szégyellje magát, h amit alkalmi munkával keres, nem a gyerekére költi, hanem magára, és inkább a gyerek nélkülözzön, miközben őt még az új nője is segíti/eltartja. Amúgy biztos vagy benne hogy egy ilyen férfival akarsz lenni? Ha lesz majd közös gyereketek, tuti megint továbblép, és te majd ott állsz egyedül a gyerekkel.
Aki ilyen lenézően beszél a munkanélküliekrő, ezt ugyan böngéssze már át:
"Nem mindig az a jó ember akinek a zsebe tele van pénzel."
Mondott ilyet bárki is???? Ki beszél itt olyan pasiról, akinek a zsebe tele van pénzzel? Börtönviselt, nem dolgozik.... Nekem ez már elég lenne. Az én férjem sincs tele pénzzel, átlagosan élünk, dolgozunk mindketten, teljesen normális családi életet élünk. Szóval nem értem miért asszociálsz arra, hogy csak az a jó, ha valaki tele van pénzzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!