Ha a páromnak nincs jövedelme akkor miből fizessen gyerektartást? Mert a drága volt felesége ezt nem tudja megérteni. Van valami megoldás?
Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 08:25
31/61 A kérdező kommentje:
Az anyukát a gyerekei apja tartotta el amíg az is le nem lépett mert megunta az állandó koszt és rendetlenséget. Mivel mi egy kis faluban élünk így mindenki ismer mindenkit, ezért én már akkor is ismertem ezt a nőt amikor még a párommal lakott. Komolyan mondom a párom szülei azért zavarták el ezt a nőt mert egész álló nap semmit sem csinált. Szóval akkor mért én vagyok a szemétláda???
2013. máj. 16. 10:01
32/61 anonim válasza:
igazad van kérdező...6gyerek mellett simán lehet egész nap dögleni...a gyámügy már rég elvitte volna a gyermekeket ha az egész nap döglő anyuka nem adna enni,nem mosna,nem vásárolna,magatartás zavaros gyermekeit nem járatné iskolába,és ha mégsem jönnének maguktól te már biztosan kihívtad volna őúket,mert a válaszaid alapján te ezt az anyát gyülölöd....nyugodj bele a gyermektartás JÁR és a párodnak fizetni kell...természetesen ha ez az anya valóban ilyen akkor róla is meg van a véleményem....
33/61 A kérdező kommentje:
De miből fizessen mikor egyáltalán semmi jövedelme nincs???
2013. máj. 16. 10:17
34/61 anonim válasza:
Kérdező (#33), olvasd el újra a #15-öt, azt kellene tennetek. Elmenni a bíróságra, kérni a tartásdíj csökkentését, és a csökkentett tartásdíj állam általi megelőlegezését, hivatkozva a munkanélküliségre.
36/61 A kérdező kommentje:
Nem veszik fel sehová mert büntetett előéletű, még szociális segélyt sem kap.
2013. máj. 16. 10:26
37/61 anonim válasza:
Kamu! Menjen a munkanélküli hivatalba, kérjen közmunkát, és az abból kapott pénzből fizesse a gyermeke eltartását!
38/61 A kérdező kommentje:
Már volt de addig amíg nem telik le az egy éves regisztrálási idő addig nem kap semmit. És nehogy már azért dolgozzon, hogy azt a nőt tartsa.
2013. máj. 16. 10:39
39/61 anonim válasza:
Nem a nőt, a gyerekét.
A kedves párod miből étkezik egyébként?
40/61 A kérdező kommentje:
Vállal alkalmi munkákat azért kap 1500-2000 forintot. Meg az anyjáékhoz szokott még menni nagy ritkán.
2013. máj. 16. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!