Téged zavarna, ha kb 2 naponta a párod bemenne a munkahelyedre?
Nem zavarna.. Nem voltam ebben a helyzetben, így azt írom nem, de lehet egy idő után szólnék a páromnak, csökkentse a látogatást :)
De párom nem biztos, hogy örülne, ha én járnék be hozzá :)
42-es, ez végül is attól függ, hogy zavar-e a munkában. Ha feltart, akkor persze, hogy szólnék neki, hogy ne haragudjon, de a dolgoznom kell, vagy hogy esetleg bajom lehet belőle, ha munkaidőben fogadom. De ha tényleg nem zavar a munkában, ha tudok rá annyi időt szakítani, ha nem kockáztatom ezzel az állásom, én mindig örülnék a társaságának. Úgyhogy ez azért nagyban függ a körülményektől is.
Mondjuk az is igaz, hogy kevés az a munkahely, ahol hosszútávon tolerálják az ilyesmit, úgyhogy inkább azt mondanám, engem nem zavarna, még ha az egész munkaidőt velem töltené sem (azelőtt mi együtt is dolgoztunk), de a főnökséget valószínűleg igen. :)
43: Oké, igazad van:) Engem sem zavarna ha mindennap bejönne, sőt az sem ha dolgozni sem kellene mennem. De sajnos kell.. Az zavarna, ha nem tudnám miatta végezni a munkám, ha a kollégák csúnyán néznének rám, esetleg szóvá tennék, ha a főnököm szólna, hogy jobb lesz ezt befejezni.. Ezek zavarnának:)
Írták sokan hogy munkahely függő. Ez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!