Téged zavarna, ha kb 2 naponta a párod bemenne a munkahelyedre?
Nem zavar,szinte minden nap bejön hozzám meló vége előtt.
Együtt dolgoztunk,most gyeden van otthon a lányunkkal,ismeri mindenki,jövő év elején jön vissza.
Fél óra séta ideérni,csendes környék,kismotorral jönnek,negyed 5-re ideérnek,fél5 után együtt megyünk haza.
30/F
Nő vagyok, és zavarna, ha a férjem minden másnap beállítana a munkahelyemre.
Szeretem, imádom, de a munka az munka, és nem venném túl szívesen, ha a munkatársaim azt látják, hogy én a férjemnek fénymásolgatok, stb. Ezek nem a munkahelyre tartozó dolgok, komolyabb szakmákban ezt nem nézik túl jó szemmel.
Nagyon kedves gesztus, ha néha odaállít az ajtó elé, hogy hazakísérjen, de ne jöjjön be 2 naponta szóval tartani, mert nekem dolgom van. A másik az, hogy a napi rendszeresség az inkább idegesítő, mint kedves. Ha naponta kapok csokit, akkor szinte fel sem tűnik egy idő után. Ha 2 hetente, akkor meg rohadtul örülök és meglepődök minden alkalommal.
Szerintem meg kell találni az egészséges határt a rászállás és a kedveskedés között, ennyi.
Akkor én rosszul vagyok összerakva,de nem gondolom ellenőrizgetésnek,hogy minden nap bejönnek hozzám a gyerekkel meló vége előtt.Meló vége előtt fél órával már úgysem csinálok semmit,csak várom hogy mehessek.
És iroda,más is így van,senkit nem zavar,márhoz is bejönnek,akár napközben is.
13:19 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!