Téged zavarna, ha kb 2 naponta a párod bemenne a munkahelyedre?
Ha másokat zavarna, akkor megmondanám neki, hogy ezt inkább ne.
Amúgy jelenleg nagyon örülök neki, ha bejön, mert amúgy egyedül vagyok egész nap.
Meg azt is szeretem, ha bejön azért, hogy együtt menjünk haza, sokkal jobb, mint egyedül utazni
Ha jó a kapcsolatotok, s olyan a munkaköröd, hogy nem sok vizet zavar, s erről tud a főnököd is, s ez nem vet rád negatív fényt, akkor nincs vele különösebb probléma.
De, ha ennek ellenére zavar, mert pl. nem tudsz koncentrálni a munkádra, vagy épp kiesel a lendületből akkor érdemes vele megbeszélni, hogy talán nem kellene ezt csinálnia.
Ha mindezt úgy csinálja, hogy valóban hátráltat, s akár emiatt gondjaid is lehetnek a főnököddel, akkor viszont mindenképp beszélj vele. Főleg, hogy még a cég gépjeit használja (ugye a fénymásolás).
Nekem volt olyan kollégám, akinek az előző munkahelye miatt rengeteg ismerőse volt. Lévén kereskedelmi egységről van szó mindig belefutott ismerősbe. S egyszer pont abba futottam bele, hogy a főnököm rajtakapta, hogy távolról támasztja a polcot, s beszélget. Annyit mondott ekkor a főnököm, hogy pont ezért lesz kirúgva, mert sok ismerőse van, s nem az a baj, hogy beszélget velük, hanem az, hogy közben nem végzi a munkáját, hanem nekitámaszkodik a polcnak és beszélget. Végül kirúgták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!