Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi volt a kérdés?

Szerintetek mi volt a kérdés?

Figyelt kérdés
Beleolvastam férjem Iwiw üzeneteibe és egy nagyon csinos lány azt írta neki válaszképp:Ne legyél szemtelen.Mi lehetett a kérdés?Azt kitörölte.Azt ne írjátok,hogy kérdezzem meg tölük mert nem lehet.
2009. okt. 1. 18:50
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát biztosan valami pikánsat írt. Miért nem kérdezheted meg a férjedet? Kíváncsi vagyok.
2009. okt. 2. 09:19
 22/38 A kérdező kommentje:
Szia!Azért nem akarom a férjem megkérdezni,mert nem tudja,hogy tudom a jelszót.Amikor a Donnán kiderült a "nőzése",megigérte,hogy nem csinál ilyet többet.Csak kíváncsi voltam betartja-e.Hát nem.De Ő fel lenne háborodva ha megtudná,hogy kutakodok utánna.
2009. okt. 2. 10:38
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezhetek? Ha ilyen megbízhatatlan és ráadásul nem ez volt az első eset, akkor minek vacakolsz vele? Szükséged van egy ilyen pasira, aki a hátad mögött valószínűleg csajozik? Én tutira hagynám a fenébe. Már akkor ott hagytam volna, mikor egy idegen nő szólt, hogy nézzek a férjem körmére... Azért ez elég gáz.
2009. okt. 2. 10:45
 24/38 anonim ***** válasza:
82%
Egyszer én úgy teszeteltem a pasimat, hogy szólatam az egyik k@rva csinos barátnőmnek, hogy próbáljon meg kikezdeni vele. ( Persze nem ismerte a barátnőmet). Próbálkozott nála, hívogatta, próbált minél messzebb menni, de törhetetlen volt a drágám. :)) Ezt azért írtam le, hogy ha esetleg nem tudnád kideríteni mit írt a lánynak, így is letesztelhetnéd. Ha enged a lánynak, akkor ennyit ér a szava és a szerelme. Egyébként ha megtudsz valamit írj, mert én is kíváncsi vagyok.
2009. okt. 2. 10:59
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Mi tortent? Irtal a lanynak? Kivancsi vagyok... :))
2009. okt. 2. 15:16
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben én egy percig sem érezném magam biztonságban egy ilyen férj mellett. Egyszer talán még meg lehet bocsájtani az efajta viselkedést /Donna-eset/, de a továbbiakban már nem. Gondolom, amennyiben te csinálnád ezt, fel lenne háborodva. Kérdezd meg nyiltan és őszintén, nem vagy elég neki? Miért van szüksége erre a méltatalan viselkedésre. Kiváncsi lennék a válaszára. Gondolom te is.
2009. okt. 2. 15:28
 27/38 A kérdező kommentje:
Még nem lépett fel az Iwiwre a csajszi.Ha tudok valamit írok.A Donna eset után számon kértem,csak nevetett,hogy hülyéskedik,meg van köztük 600 km. úgy sem tudnának talizni.
2009. okt. 2. 18:57
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ez már nem az első akkor igencsak el kellene gondolkozni ezen a kapcsolaton. Neked sem jó ez a bizonytalanság.
2009. okt. 2. 20:02
 29/38 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van tudom.De itt a 3 gyerek a közös ház a közös autó.Ha a nőzéseit figyelmen kívül hagyom jó a kapcsolatunk még így 10 év után is.SZERETEM
2009. okt. 2. 20:55
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg nem mindegy hogy mit lehetett a kérdés? Godolom ő tudja hogy Te nem hagynád ott, sarokba állítani nem tudod, elvan ő a kis játékaival Te meg agyalhacc hogy mikor lesz a következő csajozós mél vagy esetleg kicsit több is.

Én ezek után csak azt tudom kivánni hogy remélem boldog vagy és leszel is.

2009. okt. 3. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!