Szerintetek mi volt a kérdés?
Figyelt kérdés
Beleolvastam férjem Iwiw üzeneteibe és egy nagyon csinos lány azt írta neki válaszképp:Ne legyél szemtelen.Mi lehetett a kérdés?Azt kitörölte.Azt ne írjátok,hogy kérdezzem meg tölük mert nem lehet.2009. okt. 1. 18:50
11/38 anonim válasza:
Mi is tudjuk egymás jelszavát, de még soha nem néztük meg a másikét "csak úgy". Olyan volt, hogy nem voltam netközelben, megkértem, hogy egy mailből nézzen meg egy adatot. Ő is kért ilyet. Megnéztem, aztán kiléptem. Vagy bízom benne vagy miért vagyok vele?
Ha véletlenül bekapcsolva marad az iwiwje, akkor kilépek és kész, nem kezdek el csemegézni a leveli között.
12/38 anonim válasza:
Az én tippem: "Hogy állsz a szexszel?"
13/38 anonim válasza:
Talán mindegy is, mi volt a kérdés, egyáltalán: minek levelezget csinos lányokkal a férjed??
Én pedig igenis megkérdezném tőle, hogy ki ez a csaj, és mit akarnak egymástól.
14/38 anonim válasza:
19:54et nem értem miért pontozták le...
15/38 anonim válasza:
Lehet, hogy rejtve van a csaj kora és arra kérdezett rá...
16/38 A kérdező kommentje:
Nem ez volt az első eset.Ezért kutakodtam.A Donnán is ezt csinálta,ott a Nő keresett meg,hogy nézzek a férjem körmére,mert udvarol neki.Egyébként irtam a nőnek a férjem nevében.Majd irok ha válaszolt,ha érdekel titeket.
2009. okt. 1. 20:52
20/38 A kérdező kommentje:
Nem sikerült megnézni az előzményekben sem,pedig próbáltam. De úgyis kiderítem most már.
2009. okt. 2. 07:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!