Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi volt a kérdés?

Szerintetek mi volt a kérdés?

Figyelt kérdés
Beleolvastam férjem Iwiw üzeneteibe és egy nagyon csinos lány azt írta neki válaszképp:Ne legyél szemtelen.Mi lehetett a kérdés?Azt kitörölte.Azt ne írjátok,hogy kérdezzem meg tölük mert nem lehet.
2009. okt. 1. 18:50
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
94%
MEgfoghatom a melled? Levetkőznél? Chatszex? ilyesmire tippelek....
2009. okt. 1. 18:54
 2/38 anonim ***** válasza:
93%

Pl. ilyesmi ugrott be elsőre: Benézhetnék a szoknyád alá ha talizunk?

Lehet, hogy nincs köztük semmi, én mégis egy ideig figyelném. Nem szólnék, vagy kérdeznék, csak figyelnék.

2009. okt. 1. 18:55
 3/38 anonim ***** válasza:
96%

Nézd meg az előzményeket, lehet úgy még beadja. Bár a küldött üziket macerásabb előszedni mint az érkezett de kitörölteket.

Vagy írj választ hogy hátha válaszol pl. hogy részletezed a szemtelenségem...

Amúgy ha beleolvastál és ő még nem olvasta akkor bukta van neked. Ha olvasta és nem törölte akkor okés.

2009. okt. 1. 18:57
 4/38 A kérdező kommentje:
Hogy lehet megnézni az előzményeket?Csak az elküldötteket néztem abban már nincs semmi.Lehet,hogy írni fogok neki,hogy részletezze a szemtelenségem.Ez jó ötlet.Egyébként már olvasott levél volt.Köszi
2009. okt. 1. 19:07
 5/38 anonim ***** válasza:
51%

majd megint teszek róla, hogy taknyolj egyet a lépcsőn...vagy ilyesmi

nem kell mindig rosszra gondolni, bár az sem elhanyagolható

2009. okt. 1. 19:11
 6/38 anonim ***** válasza:
93%
Én is jártam már így. Nem nyomoztam, hanem a férjem nevében írtam neki egy üzit, majd a következőben közöltem, hogy baromi gyorsan felejtse el a páromat. Nálam ez bevált.
2009. okt. 1. 19:28
 7/38 anonim ***** válasza:
93%

18:57 vagyok

Internet ablak menüsor -> eszközök -> internet beállítások -> előzmények v. böngészési előzmények

milyen neted van? vagyis böngésződ?

úgy eccerűbb lenne

2009. okt. 1. 19:29
 8/38 anonim ***** válasza:
57%
Fő a bizalom... Piszok rosszul esne, ha a párom az üzeneteimet, emailjeimet, smseimet olvasgatná...
2009. okt. 1. 19:36
 9/38 anonim ***** válasza:
93%
Persze fő a bizalom, de a kisördög sosem alszik. Egyébként nem azzal a szándékkal léptem az iwiwre, hogy most akkor az üzeneteit olvasom, de épp nyitva maradt az oldal, és hááát....
2009. okt. 1. 19:40
 10/38 anonim ***** válasza:
92%
Én tudom a párom mélcímének iwiwének jelszavát. Ő is az enyémet. Na én ezt hívom bizalomnak ;)
2009. okt. 1. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!