Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor fognak majd megszólni...

Mikor fognak majd megszólni ezért a (tág) családomban? Milyen nehéz ezt elfogadni egy szülőnek?

Figyelt kérdés

Azért tettem zárójelbe a tágat, mert gyakorlatilag a szűk családomat is ide értem, de ők talán elnézőbbek.

A probléma a következő: lassan betöltöm a 26ot, és még nem volt barátnőm. És már nem is "csajozok".

A haverjaimmal csinálok programokat, de ismerkedés meg hasonlók nem szerepelnek köztük.

Milyen nehéz ezt elfogadni egy szülőnek, hogy már nem érdekelnek a lányok? Nem a nemi beállítottságom miatt, hanem mert kiábrándultam belőlük. A baráti körömben vannak korban nem hozzám illő lányok. Mint haver nincs velük semmi gondom... csak mint nő.

Hogyan fogják fogadni, hogy nem lesz családom, hogy nem lesznek unokák?

Esetleg pletykálkodni fognak, hogy miért nincsenek nőügyeim...?

2013. máj. 14. 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Miért akarod most kontrollálni a jövőt?

Nyílván oka van annak, hogy ennyire félsz a másik nemtől.

Miért érdekel az téged, hogy ki mit FOG pletykálni MAJD rólad? Ezt szeretnéd, vagy ettől félsz? Az sem biztos, hgy bárki pletykálni fog rólad. Az emberek jó részét csak a percek töredékéig érdekli igazán egy-egy ember élete. Addig, amíg lehet pletykálni róla - de minden csoda három napig tart.

És ha agglegény leszel? Semmi gond. A társadalom - különösen a katolikus hagyományokkal bíró, korlátolt társadalom - sokkal elnézőbb egy agglegénnyel szemben, mint egy hajadonnal vagy egy olyan nővel szemben, aki nem vállal (bármilyen személyes okból is) gyereket.

Ha pedig téged zavar, akkor tégy ellene. Csinálj programokat, ismerkedj csajokkal, vagy menj el egy pszichológushoz segítségért (mielőtt bárki megkövezne: pszichológushoz/pszichiáterhez nem az megy, aki h.ülye, hanem az, akinek gondja van, és nem tudja megoldani egyedül. A hü.lyét viszik, és nem is igen érdekli, amellett, hogy nem is sokat lehet vele mit tenni.).

2013. máj. 17. 19:10
 12/13 A kérdező kommentje:

miért kéne pszichológushoz mennem, mert nem kellek a lányoknak?

ez sokkal inkább genetika és külsőség, mint sem pszichológia.

2013. máj. 17. 21:20
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van. 26 évesen én is kb így voltam. Majd egy buszmegállóban sikeresen fellöktem egy lányt. Bocsánatkérés és 4 óra beszélgetés. Azóta eltelt 30 év és még mindig beszélgetünk. Vagy is, mit hoz a jövő, nem tudhatod. Mondjuk a pletyka, engem mindig hidegen hagyott.
2013. máj. 17. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!