Hogy lehet, hogy a családomban mindenki magasabb, mint én?
Figyelt kérdés
160 vagyok, a 10 éves hugom már most 160, a másik hugom pedig 165 körül van. Anyum is 165, apum 186. És már nem növök biztos, azt a kort már meghaladtam.2012. aug. 10. 22:58
1/11 anonim válasza:
Én 168 cm vagyok, a húgom majdnem 180 cm, anyám kicsit 180 felett, apám 190 cm körül. Én meg ittvagyok, 20 évesen, ilyen "picin". A családban mindenki tök magas, csak én nem. De hát valakinek legkisebbnek is kell lenni. :)
2/11 anonim válasza:
Így jártál a génlottón. De még se jártál rosszul.
4/11 anonim válasza:
attól hogy a közvetlen családodban magasak vannak nem jelenti azt hogy más nem volt alacsony, lehet vmi feljebb lévő rokonod úgyértem nagyszülő dédszülő, vki alacsony volt, az efféle gének esetleg átugorhatnak 1-2 nemzedéket és a 2-3 generációval későbbi leszármazottban jön elő :)
5/11 anonim válasza:
Valamelyik nagyszülődtől is örökölhetted ezt a kis termetet
6/11 anonim válasza:
Nálunk én vagyok a legkisebb 163 cm,anyu 164,apu 178cm,öcsém 185cm :D Ez egy ideig engem is bosszantott most viszont 19 évesen kimondottan örülök neki :)Lehet,hogy a nagyszülők vagy dédszülők magasságát örökölted,amivel nincs semmi baj. A tesóm apu apukájának a magassággénjét örökölte,valószínű a te esetedben egy nagymamáról lehet szó.
7/11 anonim válasza:
Bármelyik nagyszülőd, dédnagyszülőd lehetett kis termetű, bárkitől örökölhetted. Nyugi, nem fogadtak örökbe.
8/11 anonim válasza:
Ritkán pontozok fel válaszokat de a tiedet felpontoztam :D :D :D
9/11 anonim válasza:
8/9
Kösz, habár szerintem a kérdező nagyon a lelkére vette:D De tudod mit kedves kérdező? Ő az apád, a postás. Tegnap mesélte nekem, hogy iszonyat idegesítő vagy, ezért is hagyta ott anyukádat.
10/11 anonim válasza:
Engem is jól lepontozott a kis sértődős. Hihetetlen...
Ahelyett, hogy elfogadná, hogy nem biztos, hogy az az apja, akit annak hisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!