Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet ujraéleszteni a...

Hogyan lehet ujraéleszteni a kihült szerelmet, ha jelen vana aza bizonyos harmadik?

Figyelt kérdés

Nem rég kiderült, hogy a férjemnek 16 éves barátnője van. 3 éve vagyunk együtt és van egy 6hónapos picibabánk. Én 30 éves vagyok. A férjem szintén.

Nagyon ugy veszem észre, hogy a férjem érzelmeket táplál a kislány iránt. És a kislány is a férjem iránt. Már elakartam költözni, de a férjem nem enged.

Hiába kérdezgetem a férjem, azt mondja hogy csak egy erős barátság. De akkor miért irogat olyanokat a kislánynak hogy szeretlek kicsim? Valóban szerelem lenne a férjem részéről vagy csak egy vágy, egy szeszély?

Most megbeszéltük,hogy megprobáljuk helyrehozni, megmenteni a házasságot. Annyit mondott a férjem,hogy irántam szeretet érez.

Éredemes még várnom vagy váljak el?

Várom a másik nem válaszát is, főként azét aki járt már ilyen cipőben.

2009. okt. 1. 16:29
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nem naiv vagyok, talán csak szerelmes. Viszont abban biztos vagyok,( hogy bár két hónapja tart állitásuk szerint), még testi kapcsolat nem volt közöttük. A lány még szüz. Mondjuk az tény és való, ogy egy seggel két lovat nem lehet megülni.....
2009. okt. 1. 20:45
 22/30 A kérdező kommentje:
Annyit mondott a férjem, hogy együtt sikerülni fog, és szerinte ezután szorosabb lesz a kapcsolatunk.
2009. okt. 1. 20:49
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted is a férjed azért próbálj tisztán látni,vagy neki te a biztos pont és ez a leányzó akivel kacérkodik.Flörtölget élvezi,hogy egy fiatal pipi bolondul érte ,amikor haza megy otthon várja a kaja a család a sex.Ez igy nagyon jó,nem?!Állitsd választás elé ,kapjon 1 hetet és döntse el mit akar.Ha nem tud dönteni akkor lépj!Egy ilyen férj mellett nem sok boldog perced lesz ,max az 10 perc mig sexeltek,de nem érheted be ennyivel.
2009. okt. 1. 20:57
 24/30 A kérdező kommentje:
Sajnos jelenleg szét vagyok esve, ezért képtelen vagyok tisztán látni. Vagyis inkább nem akrom bevallani magamnak az igazságot. Talán még reménykedem...........
2009. okt. 1. 21:06
 25/30 A kérdező kommentje:
Igazából nem jár el itthonról, tehát valószinü hogy a férjem munkahelyén találkoznak. Az meg kb. ugy 5 perc lehet. Ha csak még esetleg korán hajnalban nem találkoznak............
2009. okt. 1. 21:09
 26/30 anonim ***** válasza:
76%

Én azt mondom, jó úton jársz. A kommentekből kiderül, hogy világosan beszélsz vele, és megbeszélitek a lényeget ezzel az egésszel kapcsolatban. Vannak itt felelőtlen válaszolók, akik azt javasolják, 2 kisgyerekkel gyorsan hagyd faképnél azok apját egy 16 éves csitri miatt, akit nem áll szándékában lefektetni (ezek szerint még megvan a józan esze). Ne taszítsd a karjaiba. Légy bölcs asszony. Én úgy látom, az vagy, csak kissé zavarodott a helyzettől, ami érthető.

Nézd egy kicsit távolabbi perspektívából a dolgot. Most nehéz, de hogy fogod az egészet látni mondjuk 2 év múlva? Addig a férjed nem tarthatja fenn ezt a helyzetet. A csitri nem valószínű, hogy komolyan ráhajt, hisz a szülei, te, meg mindenki világossá teszi előtte, hogy ezzel egy családot rombolna szét, amit a lelkiismerete nem hiszem hogy enged. Tini, életkorából eredően nem kitartó a szerelemben. A fellángolásnak egy év kell, hogy elmúljon. Kitartás. Továbbra is azt mondom, segíts a férjednek kihabarodni, támogasd, ha látod a jószándékát.

Mindezt azért is írom, mert többgyerekes anyaként, tökéletes férj mellett én is belehabarodtam egy ismerősömbe egy jó éve. Soha nem hittem, hogy ilyen megtörténhet. Nekem volt annyi eszem, hogy sem neki, sem a férjemnek nem szóltam egy árva szót sem. Vártam, hogy elmúljon a heves vonzalom. Egy évbe telt. Nem akartam, nem tápláltam, a házasságból kifele sosem kacsingattam. Örülök, hogy elmúlt, és főleg hogy titokban maradt. Így nem bántottam meg senkit.

Azt meg hogy ha ez elmúlik, jön-e más, vagy megcsal-e, leginkább te tudod megítélni a férjed erkölcsi színvonala alapján. Én azt mondom, ne fessük az ördögöt a falra. Ne bélyegezd meg, hogy nem hűséges fajta, mert akkor annak az elvárásnak fog tudat alatt megfelelni.

2009. okt. 1. 22:26
 27/30 anonim ***** válasza:
95%

A kisbaba születése a legszebb dolog egy pár életében, de a leginkább ez teszi kockára a kapcsolatot. A nőből anya lesz, a pasiból apa, nehezen találják a helyüket az új szerepben.

Nálunk hasonló volt a helyzet, csak 18 volt a "kislány" és ismerték egymást régről:-S

A férjem a mai napig nem tudja megmagyarázni, hogy mi a fene vonzotta abban a kis szarcsimbókban, aki rá akarta venni, hogy hagyjon el. Nem volt köztük testi kapcsolat. Vége lett, és most nagyon szégyenli a párom magát. Megmagyarázni ő sem tudja.

2009. okt. 1. 23:48
 28/30 anonim ***** válasza:
88%

1. verzió: kamukérdés. Ez esetben jó szórakozást a válaszokhoz! Én ezt inkább tartom elképzelhetőnek az állatólagos körülmények alapján.

2. verzió: valós élethelyzet. Az a kapcsolat, ahol a férj már csak "szeretetet" érez a felesége iránt, nyíltan csalja, illetve szeretne alkalmanként szexre összejárni vele, halott. Vége, slussz, ennyi. Soha semmi nem fogja már megjavítani. És nem, nem volt beléd szerelmes. Aki egyik nap még beléd szerelmes, az nem fog másnap beleszeretni egy 16 éves kislányba. "A férjem nem enged elköltözni": miért, leláncol, és bezár a lakásba? Vagy hogy nem enged? Kérlek, fejtsd ki...

2009. okt. 2. 11:47
 29/30 anonim ***** válasza:
86%
11,47-nek igaza van.Ha ez nem kamu kérdés,akkor te egy nagyon buta ostoba nő vagy!!!Még ha anya otthonba kellene mennem akkor is megszabadulnék egy ilyen alaktól ÖRÖKRE!!!De,hogy te még az ágyadba is beengeded,hát ez az igénytelenség a butaság netovábbja,ez undorító hogy van gusztusod hozzá?Ne csodálkozz azon,hogy nem becsül ez a pasi semmire téged,mert te magad sugárzod neki,hogy nem érsz semmit,bármit megtehet veled.Próbálsz megértő lenni???Mégis mit értesz meg?Hogy osztozol egy csitrivel a férjeden?Hogy kefél mindkettőtöket?Vagy tényleg ilyen buta vagy,hogy elhiszed őt nem???Megteheti,hiszen még asszisztálsz is hozzá.
2009. okt. 2. 14:35
 30/30 anonim válasza:

Én azt tartom érdekesnek, hogy úgyis összejár a lánnyal, hogy nincs köztük szex.Ha szexelni járna össze vele vagy mással, az egyértelműbb dolog lenne, sajnos sok pasi megteszi...Amikor kiderül meg pitiznek, hogy az asszony bocsásson meg nekik.A csajt meg azonnal dobja..."Jó" esetben :p ez történik...

De az már elgondolkodtató, hogy annak ellenére, hogy nincs köztük testi kapcsolat, is kitart mellette...Legalábbis nem hagyta el amikor a dolog kiderült...

2009. okt. 3. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!