Hogyan lehet ujraéleszteni a kihült szerelmet, ha jelen vana aza bizonyos harmadik?
Nem rég kiderült, hogy a férjemnek 16 éves barátnője van. 3 éve vagyunk együtt és van egy 6hónapos picibabánk. Én 30 éves vagyok. A férjem szintén.
Nagyon ugy veszem észre, hogy a férjem érzelmeket táplál a kislány iránt. És a kislány is a férjem iránt. Már elakartam költözni, de a férjem nem enged.
Hiába kérdezgetem a férjem, azt mondja hogy csak egy erős barátság. De akkor miért irogat olyanokat a kislánynak hogy szeretlek kicsim? Valóban szerelem lenne a férjem részéről vagy csak egy vágy, egy szeszély?
Most megbeszéltük,hogy megprobáljuk helyrehozni, megmenteni a házasságot. Annyit mondott a férjem,hogy irántam szeretet érez.
Éredemes még várnom vagy váljak el?
Várom a másik nem válaszát is, főként azét aki járt már ilyen cipőben.
Micsoda egy görény a férjed!!!És Te még együtt vagy vele?Jó buta vagy Te is már ne haragudj.Sosem aláznám meg magam annyira,hogy a férjem nője után szaladgáljak,még ha egy csitri akkor sem.Ugye nem mondod komolyan elhiszed,hogy nincs köztük szex??Ugye nem mondod,hogy ennyire naív lennél?
Ha a férjednek fontosak lennétek Te és a gyereke,akkor amikor kiderült ez a gusztustalan ügy,azonnal megszakított volna minden kapcsolatot a lánnyal,és neked pitizne azóta is.És képes vagy lefeküdni vele még ezek tudatában???Komolyan nem hiszem el amiket olvasok tőled!!!Vannak ennyire ostoba nők???És arra mit mondtál neki,amikor megkérdezte ha a kiscsajjal vége akkor vissza mehet-e hozzátok?Persze drágám,bármikor ezt????Én már páros lábbal rúgtam volna ki,és hozzám nem érhetne ez a gusztustalan undorító aljas egoista féreg.
Nincs eszed ha ezek után vele maradsz.Már a gyerekedért is felelős vagy nem csak a saját életedért.Nem nevelheted fel ilyen emberrel.
Jézusom.
És Te ezt miért tűröd??
Rendben van, hogy két ember között esetleg tönkre megy a házasság egy harmadik miatt. Nem jó dolog, és sajnos nem ritka.
Azt is megértem, hogy itt a kisbaba és amennyire lehet szeretnéd megmenteni a házasságodat, hogy egészséges családban nőhessen fel a gyermeked.
DE KÖNYÖRGÖM!!!!
Ne alázkodj meg !!!
Ne hagyd, hogy kihasználjon !!
Ne engedd odáig fajulni a dolgokat, hogy bármit megtehessen veled!!
Mi az, hogy szexelsz vele amikor ilyen a viszonyotok??? Hmmm???
Mégis hogy gondolja azt, hogy ha szétválnak útjaitok, akkor majd ha az ő férfiassága úgy kívánja, akkor visszajár szexelni hozzád????
Mégis mit képzel magáról ez a pasi????
Azt hiszem jól meg kellene leckéztetni.
Nem akarok neked semmi rosszat, ezért jól gondold meg, hogy most vele maradsz-e!
Én biztosan nem hagynám, hogy a sárba tiporjon és megalázzon egy pasi. Annál sokkal többre értékelem magam.
Szerintem ezen Te is elgondolkozhatnál.
Szerintem légy megértő és küzdj a férjedért.
Minden rendben volt, majd megszületett a baba. Gondolom, éjszakánként jól megviselt, első gyerekként teljes figyelmedet elvette, a férjed akaratlanul második lett. Ilyenkor sokszor élnek meg feleslegességet a férfiak, érzelmi hiányt másodrangúságot. Te ezt nyilván nem veszed észre, van elég bajod enélkül is, a párod meg nem szól egy kumma szót se, jó férfiszokás szerint.
Ekkor jólesik egy kis kedvesség, és férfi-nő közt könnyen fellángolásba torkollhat az ilyesmi. Ha te ezen a ponton nem vagy megértő vele, és nem segítesz neki ezen túllenni, hanem az elköltözést hangoztatod, megsértődsz, ő úgy érezheti, nincs más választása, tönkrement a házassága. Pedig amúgy téged, a családját választaná.
Nem azt mondom, hogy mosolyogva tűrj neki, vagy tégy úgy, mintha mi sem történt volna. Én elbeszélgetnék vele, megértően, felajánlanám a segítségemet, ha nem akar engedni a lány csábításának, nem hibáztatnám azért, mert hatott rá a lány vonzereje (ha fellángolt, kb. egy év kellhet neki, hogy lenyugodjanak a hormonok), mellé állnék, hogy harcoljuk meg ezt a harcot ketten a családunkért. Ha érzi a gyengéd szeretetedet, még irántad is fellángolhat még egyszer. Érzelmileg szomjas, és ezért iszik "idegen forrásból". Értsd meg ezt a helyzetet és az indítékait.
Másfelől mondd meg neki tisztán azt is, hogyha testi kapcsolatot kezd a lánnyal, elhagyod. Nehogy az a csábítás legyen meg neki, hogy egy kis kaland a lánnyal, a megértő feleség meg biztosít a kitartásáról.
Mennyire találtam el a helyzetet?
az én lányom is 16 éves, de meg is őrülnék, ha egy 30 éves pasinak írkálna sőt aki nős! az a lány is milyen!
Hogy lett nevelve?!
Szerintem érdemes lenne elmennetek egy párterápiára és amit még tehetnél, hogy minél gyakrabban ráhagyod a kicsit párodra te pedig elmész kiöltözve vásárolni, id-oda. Ez mindenképpen jót tenne. Ő is jobban összebarátkozna a picivel, mert gondolom a születése a pasinak féltékenységet okozott tudat alatt (úgy gondolta neked már csak a pici fontos), te pedig kicsit kikapcsolódnál és kissé őt is féltékennyé tennéd
Probálok vele megértő lenni, mert én még hiszek abban, hogy helyrehozhatjuk és együtt sikerülhet. Ftelajánlottam azt is hogy tlálkozzanak és majd kiforrja magát,de ez a része nem igazán müködött. A férjem annyit mondott, hogy nem áll szándékában lefeküdni a lánnyal. Annyit mondtam neki ha esetleg mégis megtörténik, akkor az egyenlő lesz a döntésével. Egyébként alány anyja biztos benne hogy nem volt közöttük testi kapcsolat.Hogy most tartja e a kapcsolatot a lánnyal, nem tudom.
Az is nagy gond, hogy állandó éjszakás és alig találkozunk, nem is tudunk szinte beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!