Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet ujraéleszteni a...

Hogyan lehet ujraéleszteni a kihült szerelmet, ha jelen vana aza bizonyos harmadik?

Figyelt kérdés

Nem rég kiderült, hogy a férjemnek 16 éves barátnője van. 3 éve vagyunk együtt és van egy 6hónapos picibabánk. Én 30 éves vagyok. A férjem szintén.

Nagyon ugy veszem észre, hogy a férjem érzelmeket táplál a kislány iránt. És a kislány is a férjem iránt. Már elakartam költözni, de a férjem nem enged.

Hiába kérdezgetem a férjem, azt mondja hogy csak egy erős barátság. De akkor miért irogat olyanokat a kislánynak hogy szeretlek kicsim? Valóban szerelem lenne a férjem részéről vagy csak egy vágy, egy szeszély?

Most megbeszéltük,hogy megprobáljuk helyrehozni, megmenteni a házasságot. Annyit mondott a férjem,hogy irántam szeretet érez.

Éredemes még várnom vagy váljak el?

Várom a másik nem válaszát is, főként azét aki járt már ilyen cipőben.

2009. okt. 1. 16:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
98%
úristen hogy lehet ilyen alacsonyrendű, pedofil kurv*afival együttélni.... ne haragudj, de én nagyon dobnám ezt a f@szt.
2009. okt. 1. 17:51
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
A párod téged birtokolni akar. Ezért nem enged el. Megkap tőled mindent, meleg ételt, szexet, meló után haza várod. A kislányba meg szerelmes. Tőle még nem várhat meleg ételt, még fiatal a szüléshez, viszont forró a szerelem, fiatal husi. A párod azért nem enged el,mert mindig kéznél vagy és tudja, ha nem enged akkor nem mész. Pedig ha végig gondolod akkor tudod, hogy nincs mellette jövőd, jövőtök. A babátok még nagyon kicsi, ráadásul te most nagyon sebezhető időszakban vagy és ahelyett, hogy támogatna, megcsal és lelkileg kínoz (mondjuk a csetelés miatt). Vagy betörsz és mindent elnézel neki amíg el nem hagy egy másik nőért, vagy elmész és nem hagyod, hogy vissza könyörögje magát. Ismered a mondást: Kutyából nem lesz szalonna.
2009. okt. 1. 17:59
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda egy görény a férjed!!!És Te még együtt vagy vele?Jó buta vagy Te is már ne haragudj.Sosem aláznám meg magam annyira,hogy a férjem nője után szaladgáljak,még ha egy csitri akkor sem.Ugye nem mondod komolyan elhiszed,hogy nincs köztük szex??Ugye nem mondod,hogy ennyire naív lennél?

Ha a férjednek fontosak lennétek Te és a gyereke,akkor amikor kiderült ez a gusztustalan ügy,azonnal megszakított volna minden kapcsolatot a lánnyal,és neked pitizne azóta is.És képes vagy lefeküdni vele még ezek tudatában???Komolyan nem hiszem el amiket olvasok tőled!!!Vannak ennyire ostoba nők???És arra mit mondtál neki,amikor megkérdezte ha a kiscsajjal vége akkor vissza mehet-e hozzátok?Persze drágám,bármikor ezt????Én már páros lábbal rúgtam volna ki,és hozzám nem érhetne ez a gusztustalan undorító aljas egoista féreg.

Nincs eszed ha ezek után vele maradsz.Már a gyerekedért is felelős vagy nem csak a saját életedért.Nem nevelheted fel ilyen emberrel.

2009. okt. 1. 17:59
 14/30 igabcsy ***** válasza:
100%

Jézusom.

És Te ezt miért tűröd??

Rendben van, hogy két ember között esetleg tönkre megy a házasság egy harmadik miatt. Nem jó dolog, és sajnos nem ritka.

Azt is megértem, hogy itt a kisbaba és amennyire lehet szeretnéd megmenteni a házasságodat, hogy egészséges családban nőhessen fel a gyermeked.

DE KÖNYÖRGÖM!!!!

Ne alázkodj meg !!!

Ne hagyd, hogy kihasználjon !!

Ne engedd odáig fajulni a dolgokat, hogy bármit megtehessen veled!!

Mi az, hogy szexelsz vele amikor ilyen a viszonyotok??? Hmmm???

Mégis hogy gondolja azt, hogy ha szétválnak útjaitok, akkor majd ha az ő férfiassága úgy kívánja, akkor visszajár szexelni hozzád????

Mégis mit képzel magáról ez a pasi????

Azt hiszem jól meg kellene leckéztetni.

Nem akarok neked semmi rosszat, ezért jól gondold meg, hogy most vele maradsz-e!

Én biztosan nem hagynám, hogy a sárba tiporjon és megalázzon egy pasi. Annál sokkal többre értékelem magam.

Szerintem ezen Te is elgondolkozhatnál.

2009. okt. 1. 18:02
 15/30 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy függök tőle anyigakban na és nincs hová mennem. Anyukámhoz ne mehetek,mert a hugomék ott laknak. Én a házat meg nem tudom fenntartani egyedül. Ráadásul két gyerek van.
2009. okt. 1. 18:10
 16/30 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem légy megértő és küzdj a férjedért.

Minden rendben volt, majd megszületett a baba. Gondolom, éjszakánként jól megviselt, első gyerekként teljes figyelmedet elvette, a férjed akaratlanul második lett. Ilyenkor sokszor élnek meg feleslegességet a férfiak, érzelmi hiányt másodrangúságot. Te ezt nyilván nem veszed észre, van elég bajod enélkül is, a párod meg nem szól egy kumma szót se, jó férfiszokás szerint.

Ekkor jólesik egy kis kedvesség, és férfi-nő közt könnyen fellángolásba torkollhat az ilyesmi. Ha te ezen a ponton nem vagy megértő vele, és nem segítesz neki ezen túllenni, hanem az elköltözést hangoztatod, megsértődsz, ő úgy érezheti, nincs más választása, tönkrement a házassága. Pedig amúgy téged, a családját választaná.

Nem azt mondom, hogy mosolyogva tűrj neki, vagy tégy úgy, mintha mi sem történt volna. Én elbeszélgetnék vele, megértően, felajánlanám a segítségemet, ha nem akar engedni a lány csábításának, nem hibáztatnám azért, mert hatott rá a lány vonzereje (ha fellángolt, kb. egy év kellhet neki, hogy lenyugodjanak a hormonok), mellé állnék, hogy harcoljuk meg ezt a harcot ketten a családunkért. Ha érzi a gyengéd szeretetedet, még irántad is fellángolhat még egyszer. Érzelmileg szomjas, és ezért iszik "idegen forrásból". Értsd meg ezt a helyzetet és az indítékait.

Másfelől mondd meg neki tisztán azt is, hogyha testi kapcsolatot kezd a lánnyal, elhagyod. Nehogy az a csábítás legyen meg neki, hogy egy kis kaland a lánnyal, a megértő feleség meg biztosít a kitartásáról.

Mennyire találtam el a helyzetet?

2009. okt. 1. 18:13
 17/30 anonim ***** válasza:
76%

az én lányom is 16 éves, de meg is őrülnék, ha egy 30 éves pasinak írkálna sőt aki nős! az a lány is milyen!

Hogy lett nevelve?!

Szerintem érdemes lenne elmennetek egy párterápiára és amit még tehetnél, hogy minél gyakrabban ráhagyod a kicsit párodra te pedig elmész kiöltözve vásárolni, id-oda. Ez mindenképpen jót tenne. Ő is jobban összebarátkozna a picivel, mert gondolom a születése a pasinak féltékenységet okozott tudat alatt (úgy gondolta neked már csak a pici fontos), te pedig kicsit kikapcsolódnál és kissé őt is féltékennyé tennéd

2009. okt. 1. 18:23
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ennyien gondolják azt, hogy ez csak egy kis botlás és majd megváltozik az ürge? Ha egy hapi képes a felesége mellől (főként ha még napi többszöri szex is van) másfelé menni akkor az nem csak megbotlott. Azt hiszi a neje mellett azt csinál amit akar. Ez nem egy elromlott házasság amit helyre lehet hozni. A pasi mindkét nőt akarja. S a szerelmet nem lehet kiöltözéssel, vásárolgatással pótolni. Itt az asszonynak kell dönteni, ha a férj nem tud. Tizenéves házasság után nem tudom elképzelni, hogy a férjem megcsaljon, csak mert szültem néhány gyermeket és elhanyagoltnak érzi magát. Ne mentegessük a hapsit. Önző az ipse, de nagyon. Lépni kell mellőle, vagy behódolni neki, végleg és akkor tényleg azt hiszi mindent megtehet. Az a nagy helyzet, hogy az én családomban is volt egy hapsi(exsógor) aki megcsalta a párját amikor a gyerkőcük két éves volt épp egy 16 évessel. Az asszony megbocsájtott, mert, hogy a gyereknek család kell. Aztán a második lurkó születése után lelépett az ürge egy másik nővel. Ez van, szépíthetjük ahogy akarjuk, magyarázhatjuk ahogy akarjuk, de az ilyen férfitól nem sok jót várhatunk.
2009. okt. 1. 18:56
 19/30 A kérdező kommentje:

Probálok vele megértő lenni, mert én még hiszek abban, hogy helyrehozhatjuk és együtt sikerülhet. Ftelajánlottam azt is hogy tlálkozzanak és majd kiforrja magát,de ez a része nem igazán müködött. A férjem annyit mondott, hogy nem áll szándékában lefeküdni a lánnyal. Annyit mondtam neki ha esetleg mégis megtörténik, akkor az egyenlő lesz a döntésével. Egyébként alány anyja biztos benne hogy nem volt közöttük testi kapcsolat.Hogy most tartja e a kapcsolatot a lánnyal, nem tudom.

Az is nagy gond, hogy állandó éjszakás és alig találkozunk, nem is tudunk szinte beszélgetni.

2009. okt. 1. 19:05
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudom mit irjak mert nem akarlak még én is bántani,az biztos hogy 30 éves létedre nagyon naiv vagy.A férjed 2 vasat tart a tüzbe,és hidd el szerelmes abba a lányba különben egyből elzavarta volna amint kiderült.Neked mint anyának és feleségnek ezt a helyzetet nem szabad elfogadnod!Még ha most helyre is jönne a házzaságotok ez a pasi bármikor megteszi veled ujból.Ne köss kompromisszumot ne alázkodj meg!Keress vmi ismerőst és költözz hozzá ezt a pasit pedig feletsd el.3év után már más kell neki?Akkor hadd menjen.....
2009. okt. 1. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!