Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fizetősőn tanúltam, de kibukta...

Fizetősőn tanúltam, de kibuktam. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
családom fizette a főiskolát, de a harmadik félévben végleg kibuktam. nagyon szégyellem magam, nem merem megmondani, főleg hogy még pénzzel is lehúztam őket. öngyilkosságon gondolkodok, mert számomra is elfogadhatatlan ez a helyzet. kínában is vannak ilyen esetek. szerintetek? ha elmondom kiutálnak, és örökre leszerepelek..

2013. máj. 13. 19:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#9 még nekünk sem mondasz igazat...
2013. máj. 13. 20:49
 12/18 anonim ***** válasza:

Nálunk volt egy gyerek, aki szintén kibukott úgy a 2. vagy 3. félév végén, de végig kamuzott aszüleinek, hogy tanul, meg diplomázik, meg felvették mesterre. Aztán a diplomaosztó előtti este kiugrott az ablakból és meghalt. Hát, basszus, ez nagyon durva. Gondolj bele a szülei életébe!

Mert az egy dolog, hogy elmondod és esetleg üvölztöznek veled, meg mosolyszünet lesz, de így elcseszni mindenki életét azért nagyon durva.

2013. máj. 13. 21:18
 13/18 A kérdező kommentje:
akkor sem szeretnék szégyent hozni rájuk, nem akarok anyaszomorító lenni. édesapám meg óriásit csalódna bennem.minden önbecsülésem elszállt.gyűlölöm magam.csak ez volt amitől érhettem volna valamit. sokkal jobbnak tűnik az eltünés. vagy elszököm
2013. máj. 13. 21:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát, nagyjából én is ilyen problémával küzdök, mint te, attól eltekintve, hogy magam akarom otthagyni az egyetemet, mert nem szeretem, és hát mondjuk ki, eléggé labilis a természetem, és nálam is előjöttek a szuicid gondolatok. Az öngyilkosság nem megoldás, és annyi értékes és élvezhető dolog van az életben, ne add fel emiatt az életedet. Én azt hiszem, valahol máshol próbálok talpra állni, mert a szüleim úgyis elkergetnének otthonról, amint megtudják, hogy otthagytam a szakomat. Próbálj valamilyen munkát szerezni, valamit, amivel pénzt kereshetsz és le tudod foglalni a gondolataidat.
2013. máj. 13. 23:52
 15/18 anonim ***** válasza:
Elég gáz! felelősségtudat nulla!
2013. máj. 14. 08:33
 16/18 A kérdező kommentje:
lenne, de túl nagy a nyomás.itt már nem csak a suliról van szó
2013. máj. 14. 08:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Így van. Felelős felnőtt döntés. Probléma adódik és elszöksz. Gratulálok!
2013. máj. 14. 08:50
 18/18 anonim ***** válasza:

Egy statisztika szerint a felsőoktatásban tanulók kb. 30 %-a lemorzsolódik a végére.

Sokan ezt amúgy is csak egy jó bulinak tartják.

Addig sem kell dolgozni, és az alatt az évek alatt csak talál majd egy pasit akivel elveteti magát...

Az meg "természetes", hogy mindig mindenről más tehet, és egyik sem annyira gerinces, hogy kimondja, hogy kizárólag ő volt az, aki nem tanult éveken át!!

Te is kifogásokat keresel, és másokat okolsz.

Mindig azok a csúnya körülmények tehetnek csak mindenről.

Nézzed meg a nagy arcú egyetemista "kollégáid" tudását a YouTube-on:

http://www.youtube.com/watch?v=WCfNpS7bwVA

2013. máj. 14. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!