Mi az a tett amiért képes lennél kitagadni a gyermekedet? Vagy egyáltalán lehet ilyen tett, hogy a család kitagadja a gyermekét?
Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 17:37
21/38 anonim válasza:
Lány vagyok te isten barma....
22/38 anonim válasza:
ezt besz*ptad 19-es.... -_-" ekkora f@szokat... undorító vagy te is meg a többi aki ilyeneket mondd...
23/38 anonim válasza:
Lehet lepontozni. De majd a saját bőrödön tanulod meg ezeket a dolgokat.Pont az ijeneknek szokott összejönni a problémás gyerek..., majd akkor okoskodj!Az biztos, ilyen mentalitással ne vállalj gyereket...!Ha a szülő sem áll ki mindenben a gyereke mellett akkor ki???
24/38 anonim válasza:
és nem tudom miért írtam ponto j vel az ijet :) bocs, tudom hogy ly mielőtt leszólnál
25/38 anonim válasza:
Nem volt szép dolog emiatt kitagadniuk téged.Ne foglalkozz a hülyeségükkel éld az életed.Majd idővel megoldódik ha látják hogy feléjük se nézel majd ők fognak hozzád menni hogy bocsi hülye voltam.
27/38 anonim válasza:
Pedig a "homárok" értelmesebbek az magadfajtáknál. Legalább a nicknevedet felvállalnád, de nem... pofátlanul, alattomos módon így írsz, és ilyeneket. És a viselkedésed... mondom, sokkal értelmesebbek, mint te. Nem tudom, ki az a hülye, aki ilyet felnevel...
28/38 anonim válasza:
Sugárzik belőled az értelem. :)
Az ilyen embereket szoktam kivéreztetni a pincében, de hamarosan több időm lesz rá.
No, de se baj. Nem alacsonyodom le a te "értelmi" szintedig, mert az értelmi fogyatékosokban az a jó, hogy nem tudják, hogy azok.
29/38 anonim válasza:
Hisz nem is ismersz, gondold meg jól, hogy kivel beszélsz ilyen nyeglén. Nagyon gyönge jellemre vall az, ahogy most beszélsz.
30/38 anonim válasza:
18 Ez morbid. Szegény lány:( Ismerek én is egy olyan csajt, akinek a mocskos, lelketlen apja egy vele korabeli lányt vitt haza, amikor a csaj 17 volt. Az ismerősöm meg drogozott, 17 évesen vagy 20 párja volt és így tovább. Úgyhogy jófej apuci.
Nem tagadnám ki, legfeljebb jól seGgbe rúgnám, hogy mit képzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!