Mi az a tett amiért képes lennél kitagadni a gyermekedet? Vagy egyáltalán lehet ilyen tett, hogy a család kitagadja a gyermekét?
Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 17:37
11/38 anonim válasza:
De olyan törvény nincs magyarországon hogy egy család kitagadja a családból a gyermeket!Azt hogy valakinek van született gyermeke azt nem lehet semmissé tenni!
12/38 anonim válasza:
#10 Gratulálok. Érett felnőtt vagy..
14/38 anonim válasza:
Ismerek egy olyan férfit akit egy gyilkosság miatt tagadtak ki a szülei. Szégyelljék magukat!!!!
15/38 anonim válasza:
"Miért tagadtak ki a szüleid?"
Miért pontoztatok le egy kérdés miatt?Ezzel még nem mondtam semmit.Csak érdeklődtem.
16/38 A kérdező kommentje:
Együtt vagyok egy nálam 17évvel idősebb férfival és ez nem tetszik itthon. Oké sok a korkülönbség, de boldog vagyok vele és ezt nem fogadják el, pedig egyedüli gyerek vagyok. (24éves)
2013. máj. 13. 18:16
17/38 anonim válasza:
Mert ha te meleg lennél akkor örülnél ha kitagadna a családod? Ne! Ki ne merd mondani, hogy nem lennél! Ez nem választható lehetőség... az igazság az, hogy valószínűleg a legtöbb meleg okosabb, érettebb és étkesebb ember mint azok, akik szidják őket! Nem egy ok miatt. Szóval jobb, ha itt most befejezitek, mert undorító amit műveltek.
18/38 anonim válasza:
Na és én meg egy nálam 20 évvel idősebb pasival élek. Annyi idős a lánya mint én. És akkor mi van????
19/38 anonim válasza:
17-es mindenki védi az övéit te is így már érthető
20/38 anonim válasza:
Szerintem ha látják hogy jól megvagytok, nem ver át, boldogok lesztek akkor csak megbékélnek. Bár ismerek ellenpéldát is.Az általános iskolás tanárnőm olyanhoz ment férjhez akit a szülei ki nem állhatnak. Elköltöztek és boldogok, a szülők a mai napig nem fogadták el ezt. Látogatják a gyerekek, unokák a nagyszülőket de nem felhőtlen a kapcsolat. Elítélem az ilyet!Egy gyerek mindig gyerek marad, akármit is tesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!