Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek nincs elegetek a...

Nektek nincs elegetek a szüleitekből?

Figyelt kérdés
főképp 10-15 évesek válaszoljanak

2013. máj. 12. 11:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

18 éves vagyok, igen, sokszor elegem van édesanyámból.

Elegem van abból, hogy olyan barikádba akart zárni egész életemben, amit csak most veszek észre. Elegem van abból, hogy a legkisebb probléma miatt is vérig tud sérteni. Nem felejtem el neki, hogy kirakott otthonról 2 hétre, miután az orrom előtt elhordott a munkatársainak, hogy én milyen semmirekellő vagyok. Miért? Mert pénteken szerettem volna elmenni kárpitot venni a szobámhoz, aminek a felújítás terveztem (17 évesen teljesen saját pénzből). Kitiltotta a páromat tőlünk, mert az egyik barátja azt kezdte el hajtogatni, hogy valami nincs rendbe a párommal. Egy évig semmi baj nem volt vele, akkor most miért? Elegem van, hogy mindig kérdezősködik, hogy mennyi pénzt kaptam, és lop is belőle. Ballagásomon neki lettek adva a borítékok, egy eltűnt véletlenül...

Igen, elegem van belőle, de az édesanyám, aki egyedül nevelt fel, mindent próbált nekem megadni a maga módján, de az holtbiztos, hogy ha lesz erőm elköltözni, akkor jó messzire megyek tőle.

2013. máj. 12. 14:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Emlékszem akkoriban mindig írogattam a naplómba, hogy ez meg az történt, és ha lesz gyerekem akkor én biztos másképp fogom csinálni. Most meg azon gondolkodom, hogy ha anya leszek akkor én hogy fogom tudni olyan jól felnevelni a gyerekem, mint ahogy engem neveltek. Egy 10-15 évesnek gyakran az a legnagyobb problémája, hogy már megint kiakadtak a jegyeim miatt, meg már megint +1 órát a szobámban kellett ülni és tanulni meg jaj mi a fenének kiabál a saját szobám rendjéért ne jöjjön be aztán úgyis csak én látom. De később ezek a dolgok átértékelődnek
2013. máj. 12. 14:47
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! most hogy végiggondoltam amit írtatok igazatok van. Eddig még sosem néztem az érme másik oldalát, de igazatok van.
2013. máj. 15. 16:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Megláttad a fényt. :)
2013. máj. 15. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!