Nektek nincs elegetek a szüleitekből?
18 éves vagyok, igen, sokszor elegem van édesanyámból.
Elegem van abból, hogy olyan barikádba akart zárni egész életemben, amit csak most veszek észre. Elegem van abból, hogy a legkisebb probléma miatt is vérig tud sérteni. Nem felejtem el neki, hogy kirakott otthonról 2 hétre, miután az orrom előtt elhordott a munkatársainak, hogy én milyen semmirekellő vagyok. Miért? Mert pénteken szerettem volna elmenni kárpitot venni a szobámhoz, aminek a felújítás terveztem (17 évesen teljesen saját pénzből). Kitiltotta a páromat tőlünk, mert az egyik barátja azt kezdte el hajtogatni, hogy valami nincs rendbe a párommal. Egy évig semmi baj nem volt vele, akkor most miért? Elegem van, hogy mindig kérdezősködik, hogy mennyi pénzt kaptam, és lop is belőle. Ballagásomon neki lettek adva a borítékok, egy eltűnt véletlenül...
Igen, elegem van belőle, de az édesanyám, aki egyedül nevelt fel, mindent próbált nekem megadni a maga módján, de az holtbiztos, hogy ha lesz erőm elköltözni, akkor jó messzire megyek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!