Anyukám "leidiótázott". Összekaptunk, és ezt mondta. Nem vagyok tökéletes közel sem, de elég jó gyerek vagyok mások szerint. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Nekem ez elég rosszul esett. Néha én is haragszom rá, de nem mondanék rá ilyeneket. Nem viccből mondta. Túlreagálom vagy jogosan vagyok kiakadva?
20/F
2013. máj. 11. 21:09
11/16 anonim válasza:
Anyám azért k*rvzott le 16 éves koromban, mert még nem kértem reggelit. Szépen kifejtette, hogy milyen rongy, munkanélküli, senkiházi leszek. (Y) AMúgy nem volt igaza, csak hirtelen felindulásból mondta, de mégis emlékszem rá.
20 évesen ezen vagy kiakadva? :D Tuti nem gondolta komolyan.
12/16 anonim válasza:
Mire mondta ?
azzal miért nem dicsekszel?
na, tényleg, mire?
13/16 A kérdező kommentje:
Cigarettaszaga volt, és nekem ez nem tetszett.
2013. máj. 12. 10:41
14/16 anonim válasza:
most azon vagy kiakadva hogy "leidíótázott"? ezt én anyám szeretetből mondja nekem... nálunk a "dögölj meg" se olyan nagy ügy
16/16 anonim válasza:
Haveer, az én édesanyám tízezerszer durvábbakat vágott a fejemhez full komolyan, de sose akadtam ki ennyire... És komolyan egy felnőtt férfi ilyenen akad ki? :D Omg, hova fajul a világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!