Mit tegyek, ha a lányom barátja ilyen?
A lányom februárban töltötte a 19. életévét. A barátja 34 éves. Már több, mint féléve együtt vannak. Nem sok kapcsolatom volt a férfival, csak annyi, amikor párszor átjött hozzánk vacsorázni, vagy néha a lányomhoz. A férfi szakmáját tekintve informatikus. A napokban elkellet mennem a munkahelyére a számítógépemért (ilyen dolgokban általában a lányom intézkedik, de nem volt otthon, a számítógépre szükségem volt). Nagyon mogorva, lekezelő és bunkó volt, egyértelműen éreztette, hogy ő ott a főnök.
Félek, hogy a lányommal is ilyen. Mit tegyek? Felejtsem el az egészet?
Miben nyilvánult meg ez a bunkó stílus? Tudsz konkrét dolgokat mondani, akkor jobban át tudjuk látni.
Egyébként én legközelebb megkérdezném tőle, hogy mi volt ez a viselkedés? Ha már ott nem tisztáztad ezt vele (én tuti nem tűrtem volna el, hogy így beszéljen velem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!