Nem tetszik a lányom barátja. Mit tegyek?
Hét, ha 17 éves a lányod, akkor nem túl valószínű, hogy ez a srác neki a "nagy Ő", légy türelmes. Valószínűleg észhez fog térni...csak légy ott mellette. Hidd el, ha ellenségeskedsz csak a fiú malmára hajtod a vizet..és olyan rossz kapcsolat alakulhat ki a lányod és te közted, mit évek alatt tudtok helyre hozni. Ennyit biztos nem ér a srác. Állj a lányod mellé, mond neki, hogy támogatod...Nem kell "szeretned" a fiút, csak némán viseld el. Ezzel tehetsz a legjobbat.
Sok sikert!
Mellelseg ha ez a srác valóban ilyen rosszfiú, akkor képtelen lesz elviselni a harmóniát!
Mutasd meg hogy mennyire kedves tudsz lenni hozzá, valószínűsítem, hogy nem ehhez van szokva, és majd rosszul fog reagálni, a lányod meg majd meglátja ebből az igazi arcát !
Ez működik hidd el!
És azt tudod hogy miért is ült?Tudod csak azért mert nem kéne csak kinézet és az alapján elítélni valakit mert ült!Tudod páromra is azt mondják hogy egy gengszter,mert úgy néz ki (kopasz kigyúrt rossz arcú) meg nem is épp gyárba dolgozik,de egybe biztos vagyok hogy a családját sose tudná bántani és bármit megtenne értük és értem!A barátai is hiába sittesek meg olyanok amilyenek de hidd el ezek az emberek sokszor ezerszer jobbak a szeretteikhez mint mások!És nem utolsó sorba nekem például biztonság érzetem is van mellette!Hú még sok mindent tudnék írni!Ja és ha ilyen piti bolti lopásért vagy drog árulásért ült vagy hasonlók akkor bocs!Akkor már én se viselném el a helyedbe!
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!