Hogy élsz ma, mondjuk 5-10 év ezelőtthöz képest?
Jobban, sokkal jobban.
Három tagú a család, én, s a szüleim. 5-10 évvel ezelőtt még csak tanuló voltam, s csak édesapám volt a kenyérkereső, ezért sokkal kevesebb jutott mindenre. Évente egyszer, vagy kétszer elmentem moziba, s nyáron egyszer kijutottunk a strandra. Ennyire tellett.
Most nekem is van munkám, igaz minimálbéres, de bele tudok szállni a rezsibe, s sok mindent meg tudok venni magamnak.
Pozitívnak mondható ez. Viszont, ha alapul veszem azt, hogy együtt élve a szülőkkel viszonylag elfogadhatóan élünk akkor ez így rendjén is van. De azért sokszor eszembe jut, hogy nem lesz mindig így, s egyedül ilyen fizetés mellett sajnos nehéz lesz boldogulni.
De egyelőre igyekszem a dolgok pozitív oldalát nézni, s kicsit élni, s nem csak létezni.
Tíz éve gimnazista voltam, élveztem az életet. Akkor költöztem kollégiumba, szabad voltam, nem voltak gondjaim.
Öt éve egyetemista voltam, párkapcsolatban, viszonylag biztos volt az életem.
Ma munkanélküli vagyok, a régi párkapcsolatomnak öt év után vég lett, most van egy viszonylag új. Remélem, legalább ez tartós lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!