Milyen közös hobbitok, időtöltésetek van a férjetekkel/feleségetekkel?
Figyelt kérdés
Amit többé kevésbé rendszeresen tudtok csinálni, 5 év alatti kisgyerek mellett is!2013. máj. 11. 14:37
1/18 anonim válasza:
Állatok, minden mennyiségben. A saját állataink, állatkertbe, vadasparkba járás, állatkiállítások, börzék. És a természetjárás.
2/18 anonim válasza:
Mi nagyon szeretünk kirándulni, főleg olyan helyekre, ahol vannak állatok: Állatkert, Veresegyház Medvepark, Margitsziget, itt is van kisállatkert, ilyesmi. Ha majd gyerekünk lesz, szerintem ezek a programok vele is kivitelezhetők lesznek. :)
3/18 anonim válasza:
Természetjárás, séta, fotózás. Most 13 hónapos a gyerek, visszük magunkkal mindenhova, jó most kiesik a hegy meg ilyesmi de a sétautakon simán eljutunk mi is elég messzire. Most kapott a gyerek egy a szülők által kormányozható triciklit aztán már ezzel közlekedünk.
4/18 anonim válasza:
Mi pedig mindenkit feljelentünk!Mindig azt nézzük ki mit csinál és ha van rá mód feljelentjük!
6/18 anonim válasza:
semmi, hála az égnek, nincs közös hobbink. Így mindkettőnknek van némi szabadsága is :) Én kötögetek, addig ő horgászni megy, ő focizik, addig én kocogok.
7/18 anonim válasza:
háhá XDD ez tényleg h.ülye! XDDD
Mi zenélünk.
Én dobolok, ő zongorázik.
vagy
Én zongorázom, ő basszusgitározik.
vagy
Ő énekel, én hallgatom.
vagy
Én orgonálok ő hallgat.
XDD
28 L
10/18 anonim válasza:
zenélünk. akár itthon, akár a zenekarral. sokat filmezünk. lejárunk tanulni a parkba. ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!