Szüleim megkeserítik az életem, mit csináljak szerintetek?
Ez már nekem is sok, és nem nagyon tudom elhinni. De tegyük fel, hogy igaz. Akkor számoljunk egy kicsit. Írtad: Leérettségiztél. akkor 18 éves voltál. Írtad: 6 évre rá jelentkeztél az egyetemre. Akkor 24 éves vagy.. Nem tudom a többi történet mikor játszódik le, de tegyük fel hogy csak 2 év telt el. Akkor olyan 26 éves lehetsz..
Már bocsika, de én sima szakmunkás végzettséggel már elköltöztem, és éltem az életem. Én 30 évesen estin érettségiztem le. 42 évesen lediplomáztam. Most vagyok 44 éves. Ezek után ha valaki 26 évesen ennyit nyavalyog, és mindenki mást hibásnak tart az elcseszett élete miatt, az számomra egy értéktelen ember.. Az ilyen emberek meg is érdemlik hogy hátráltassák..
Mondom ha ez az egész történet igaz..
Jelentkeztem a BGF-re angol nyelven marketingre,valószínűleg felvesznek.De a gond vele,hogy fizetős.Szeretnék értelmiségi szakmát és érdekel is a közgazdaságtan.
Vagy egyből külföldre menni nyugatra.
2 diplomások a szüleim.Ez a nagy dilemma most,hogy megbízzak e bennük,hogy támogatnak a szakmám megszerzésében.És utánna menjek külfödre.Vagy hamarosan,amint megkapom a vízumot?
3 hónapra elvittek dolgozni havi 500 vagy 3 ezer Ft-ért?
Ilyen nincs.
Nálam ott elbukott az egész, hogy...anyám klimaxot kapott az autópályán...
Na persze:))) tudod te mi az a klimax???
Hát én halálra röhögtem magam ezen a sok baromságon amit itt összehordtál. :D Nem tudsz aludni vagy mi?!
Ami pedig a legjobban bántotta a szememet, hogy az anyukád klimaxot kapott az autópályán. :DDDDDDD
Klimax: Többnyire 45-55 éves kor között, a menopauza beköszöntével szűnik meg a nők fogamzóképessége, ez az időszak a klimax. A nő életében az ú. n. változás kora.
Lényege a csíramirigyek, a petefészkek működésének fokozatos megszűnése ennek megfelelően a nemzőrészek sorvadnak, a havi vérzés elmarad és a másodlagos nemi jelleg is megváltozik, ami egyeseknél elhízásban, másoknál lefogyásban, továbbá szőrnövésben, bajusz és szakáll képződésben, a szemölcsök megszaporodásában, az izmok és a bőr elpetyhüdésében, a lelki jelenségek megváltozásában nyilvánul meg.
De gondolom ezt az érettségi előtt is tanították (?).... Ennek ismeretéhez azért nem kell eljutni a BGF-re és nem kell hozzá "értelmiségi" szakma sem...
Na jo, ez a sztori ugy kamu, ahogy van. Klimaxot kapott, mi? Meg 24 evesen a szuleid fizetik a tandijad.
Unatkoztal, latom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!