Egy férj miért felejti el felesége szülinapját?
Szerintem is az van, hogy fogalma sincs, hogy hányadika van ma. És hát olyan ritkán van az embernek szülinapja, hogy könnyen ki is megy az ember fejéből!
De ha mostanában ünnepled a 36. szülinapod a Boldog Születésnapot!
Ne duzzogj, csak a saját napodat rontod el. Lepd meg magad valamivel, arra ő is hátha észbe kap.
Boldog Szülinapot!
Mert közömbös, nem törődik az érzéseiddel!
Alap, hogy felköszöntjük a szülinapost, ha az meg a párunk, akkor meg főleg!
Boldog Szülinapot!:)
Mert férfiból van. :D
Komolyra fordítva a szót, az én párom is elfelejti. Szülinapomkor előtt már jó két héttel mondogattam mit is lenne jó csinálni a szülinapomon. :)
Ez legyen a legnagyobb baja. Csak egy nap az évben. Azon múlik, hogy egész évben hogy áll hozzád. Én ezt a hibáját el tudom nézni, de reggel megfőzi a kávét, néha ágyba kapom a reggelit, készít vacsorát, kedves, törődő és figyelmes velem.
Ha az év többi napján rendben van, akkor ez az egy nap nem jelent semmit. Egyszerűen csak férfiból van, a férfiak pedig a "nevesített" napokat nem tartják számon.
(Kivéve a focimeccsek napjait, eredményeit, és a felsorakozott focistákat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!