Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szólok anyámhoz már 2...

Nem szólok anyámhoz már 2 napja, és most meg sír. Ki érti ezt?

Figyelt kérdés

Úgy gondoltam, ez jó megoldás, hiszen mindig azzal jön, hogy milyen idegesítő vagyok, a sok hülyeségem miatt idegbeteggé vált. Általában csak a kiabálás megy, folyton felemeli a hangját, már nem is tudom, mikor beszéltünk utoljára normális hangszínen... Nekem ebből elegem van, úgyhogy 2 napja nem is beszélek vele, nekem ez így tökéletesen megfelel. Sosem volt jó a kapcsolatunk, amióta beszerzett magának egy ölebkutyát, többet foglalkozik vele, mint a családjával. Régen, amikor megkérdeztem, mit tenne, ha születne még egy gyereke, azt mondta, velünk már nem foglalkozna többet. :O Szerintem ez egy kisgyereknek sem esne jól. /még ha vicc is lenne, de nem mosolyogva mondta/ Most meg persze itt sír anya, de egyáltalán nem hat meg, az évek alatt már megedzőttem. Ha nem is szeret, akkor minek sír?

16L

2013. máj. 10. 14:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
mert mégis szeret téged, csak nem tud jól szeretni...
2013. máj. 10. 14:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert rájött,hogy így se jó.

Írj neki levelet,hogy neked is rossz így,jó lenne normálisan élni,bla bla.Aztán majd reagál valamit.

2013. máj. 10. 14:48
 3/11 A kérdező kommentje:

De nekem jó így. Végre nyugalmam van, normálisan tudok tanulni.

Amúgy is azt terveztem, hogy elmegyek dolgozni minél előbb, aztán 18 évesen szó nélkül lelépek...

2013. máj. 10. 14:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
azért a lelked mélyén csak felkavart a sírós anyukád, különben nem tetted volna fel a kérdést
2013. máj. 10. 14:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ő meg nem érti, hogy most miért nem beszélsz vele. Beszélj vele, mondd el neki hogy mi bánt téged, mondd meg neki, hogy miért nem beszélsz vele, talán változtatni fog ezen, ha nem, akkor sem vesztesz semmit. 16/L
2013. máj. 10. 14:52
 6/11 anonim ***** válasza:
45%
Mert továbbra sem szeret, csak így akar manipulálni (bűntudatkeltés és érzelmi zsarolás). Úgy látom, sikerült neki. :(
2013. máj. 10. 17:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Az én anyám is ilyen. Nagyon szeret, de képtelen kimutatni, megállás nélkül csak b@szogat és veszekszik velem. Szerencsére már nem élünk együtt és max apám miatt találkozom vele. Azt, hogy mit csinálj vele... Kiszámíthatatlan. Próbáld meg elfogadni ilyennek, mást nem tehetsz. 26N
2013. máj. 10. 18:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát én tiszta boldog lennék, ha itt sirna az édesanyám! Mert már sajnos nincs velem! Most lehet, hogy ugy érzed, hogy nem szereted, mikor nem lenne akkor nem így gondolnád! Irj neki egy levelet vagy ülj le vele beszélni, hogy változtatni kéne nem csak neki, hanem neked is. Szerintem nem sok idő napi fél óra-20 perc amennyit ha beszélgetnétek, akkor nem hogy nem szeretnéd, hanem imádnád az anyukád!!!

És a kutyust meg lehet, hogy azért vette, mert hiányzik neki, hogy valakiről tudjon gondoskodni, mert te már nem szereted!

:(

25/N

2013. máj. 10. 20:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Teljes mertekben egyet ertek az elottem szoloval. Orulj neki, hogy meg van edesanyad, probalj meg beszelni vele,kicsit odafigyelni az erzeseire. Kamasz
2013. máj. 11. 05:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Bocs nem tudtam befejezni..)

Kamasz vagy, ilyenkor sok a veszekedes. Biztos hogy szeret teged, azert is sir. Bantja hogy a lanya nem torodik vele. Egy alapos beszelgetes szerintem sokat lenditene a dolgon:)

Bocs az ekezetek miatt:):)

2013. máj. 11. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!