Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehetne anyával kezdeni...

Mit lehetne anyával kezdeni ilyenkor?

Figyelt kérdés

19 éves leszek az ősszel. Az utóbbi időben elég itthon ülős voltam. Bár én sose voltam olyan bulizós fajta. Most jött ki rajtam az a bulizás. Április elején voltam egy buliba. Az elmúlt 1 évben ez volt az 1. + május 1. voltam csapattal főzésen.

Inkább az a fajta vagyok aki barátokkal jár össze dumálni stb. Akkor apa látta, hogy az egyik sráccal alakulgat valami köztünk.

Most voltak vizsgáim így vele mostanában csak skypeon beszéltünk mindennap egy kicsit. /miután hazaértem és ő még nem ment melózni/

Ma lettem túl a vizsgák egy részén. Egy barátnőmmel meg volt beszélve, hogy kimegyünk biciklizni. Anyám egyből letámadott, hogy biztos a sráccal megyek ki, meg, hogy nehogy gyerekkel a hasamba érjek haza.

A srác a héten délutános így igazán tudjuk a héten összehozni...

De amikor mondtam akkor persze leordított.

2013. máj. 9. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
18 éves vagy, mondjad neki, ha tovább fenyegetőzik akkor elköltözöl otthonról és akkor leshet (menj mamádéknál/rokonoknál akikkel jóban vagy, persze csak átmenetileg hátha észbekap anyád, hogy hoppá ez a te életed nem az övé...)
2013. máj. 9. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez annyira gyerekes, elköltözéssel fenyegetőzni! És aztán miből élne meg? Gondolom tanul még. Ki tartaná el?

Anyukád szerintem csak félt. Biztosan örülne, ha bemutatnád neki a fiút, ha látná, hogy normális. Meg kell próbálni elmondanod neki, hogy neked is más terveid vannak, mint gyereket szülni 19 évesen és próbáljon gey kicsit bízni benned.

2013. máj. 9. 19:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak félt csak rosszul kommunikál, kicsit megalázóan. Mi lenne ha mindezt neki is elmondanád meg azt is, hogy bántó és megalázó amit mondott. Meg persze mutasd majd be nekik a srácot. Nyugi, rendeződni fog. Apáddal is beszélj, hogy beszéljen anyáddal, biztosítsd róla, hogy nincs közöttetek sexuális kapcsolat és nem is lesz amíg a fiú nem gondolja komolyan a dolgokat. Egy kis megnyugtatás nem árt nekik, ők még nem voltak olyan helyzetben, amiben most vannak, először szembesülnek azzal, hogy felnőttél.
2013. máj. 10. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!