Mit lehetne anyával kezdeni ilyenkor?
19 éves leszek az ősszel. Az utóbbi időben elég itthon ülős voltam. Bár én sose voltam olyan bulizós fajta. Most jött ki rajtam az a bulizás. Április elején voltam egy buliba. Az elmúlt 1 évben ez volt az 1. + május 1. voltam csapattal főzésen.
Inkább az a fajta vagyok aki barátokkal jár össze dumálni stb. Akkor apa látta, hogy az egyik sráccal alakulgat valami köztünk.
Most voltak vizsgáim így vele mostanában csak skypeon beszéltünk mindennap egy kicsit. /miután hazaértem és ő még nem ment melózni/
Ma lettem túl a vizsgák egy részén. Egy barátnőmmel meg volt beszélve, hogy kimegyünk biciklizni. Anyám egyből letámadott, hogy biztos a sráccal megyek ki, meg, hogy nehogy gyerekkel a hasamba érjek haza.
A srác a héten délutános így igazán tudjuk a héten összehozni...
De amikor mondtam akkor persze leordított.
Ez annyira gyerekes, elköltözéssel fenyegetőzni! És aztán miből élne meg? Gondolom tanul még. Ki tartaná el?
Anyukád szerintem csak félt. Biztosan örülne, ha bemutatnád neki a fiút, ha látná, hogy normális. Meg kell próbálni elmondanod neki, hogy neked is más terveid vannak, mint gyereket szülni 19 évesen és próbáljon gey kicsit bízni benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!