Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A bátyámnak meghalt a 7 éves...

A bátyámnak meghalt a 7 éves gyereke 1 hónapja, hogyan segíthetnénk rajtuk?

Figyelt kérdés
A felesége teljesen készen van, a bátyám csak miatta próbál erős lenni. Nem megy neki. Teljesen ki van készülve ami persze érthető is. A nő be van zárkózva, sír éjjel-nappal a tesóm meg sokat iszik, így próbálja enyhíteni de félek hogy velük is történik valami baj. Nincs másik gyerekük aki miatt kitartanának vagy összeszednék magukat. Amikor éppen józan akkor agresszív és mindenkivel ordibál aki mozog. Tudom, hogy nem könnyű de már eltelt 1 teljes hónap és a világ sajnos megy tovább. Szerintem 1 hónap után már nem kellene ennyire mélyen lenniük. Tudom miről beszélek, az első gyerekemet én is elveszítettem 2 hetes korában (mondjuk ő beteg volt de nem is tettek meg érte mindent!) . Szeretném ha tudnák, hogy ránk számíthatnak de nem hajlandóak beszélgetni. Nem is erőltetem. Mit lehet csinálni ilyenkor?

2013. máj. 8. 21:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy élet kevés hozzá, hogy feldolgozzák, nemhogy egy hónap. Ez a legrosszabb, ami emberrel történhet, apa vagyok, kevés dologtól félek, de ettől nagyon. Én elköltöznék máshová, más városba, országba..., de lehet mennék utánuk.
2013. máj. 9. 22:38
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
5 perccel sem élném túl a gyerekem halálát!Belegondolni is elképzelhetetlen fájdalom.Nagyon sajnálom!Én már akkor is sírok, ha egy gyerek haláláról hallok a hírekben.
2013. máj. 19. 13:52
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha mar a te gyermeked is eltavozott az angyalok koze neked pontosan tudnod kene hogy ez mekkora tragedia!A legnagyobb ami embert valaha erhet eletebe.ugye neked is 1 honap kellett hogy feldolgozd s elengedd a picidet?Mert ha igy van inkabb nem is irom le errol a velemenyemet.Azt irtad a picid beteg volt lehetett tudni hogy ez lesz a vege?A tesodnak 7 eves gondolom makk egeszseges gyermeke volt s a halal korulmenyei tragikusak.Viszont mindketto gyermek halal borzalmas fajdalom tok mindegy hogy 2 hetet elt vagy 2 evet.Csodalkozom hogy pont Te hogy nem tudod ezt aterezni s megerteni.Nem 1 honap egy egesz elet keves arra hogy ezt a borzalmat feldolgozza egy szulo, sose fogja tudni elengedni,s ez ertheto is nincs jovo nincs ertelme semminek tovabb,hisz a gyermekebe latja az ember a jovojet az almait.Te neked kell ezt a legjobban megertened s csendben a hatterben tamogatnod oket fajdalmukban.
2018. jan. 29. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!